takie pytanko:
czy jeden wzmacniacz 4 kanałowy może obsłużyć głośniki przednie i jednocześnie ,a zamiast tyłu po zmostkowaniu, suba?
jeśli tak, to jak to będzie grało?
jeden wzmacniacz na głośniki przód i suba
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
Grało będzie odpowiednio od tego jaki wzmacniacz podepniesz
Wszystko ma znaczenie jaki system,radio,sub nawet typ nadwozia.
Wszystko ma znaczenie jaki system,radio,sub nawet typ nadwozia.
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
autko to golf mk1 cabrio, szum wiatru oraz silnik z tłumikiem w przelocie więc nie oczekuję hi-endu
radyjko alpinka cda105ri, na przedzie mam aktualnie zestaw velocity 130 mm plus tweetery,
ze starego autka pozostał mi wzmak blaupunkta gta460 i myślałem o jego wykorzystaniu. zależy mi aby trochę dodać basu a nie na nagłośnieniu całej ulicy.
radyjko alpinka cda105ri, na przedzie mam aktualnie zestaw velocity 130 mm plus tweetery,
ze starego autka pozostał mi wzmak blaupunkta gta460 i myślałem o jego wykorzystaniu. zależy mi aby trochę dodać basu a nie na nagłośnieniu całej ulicy.
pegaziatko, to styknie Ci bez problemu, skoro tak stawiasz sprawę:)
-
- Nowicjusz
Witam.
Nie wiem za ile pieniążków chcesz wzmacniacz, ale za jakieś rozsądne pieniądze mógłbyś wyrwać Signat'a RAM. Wzmacniaczy jest wiele, zależy jaką kasiurką operujesz;)
Nie wiem za ile pieniążków chcesz wzmacniacz, ale za jakieś rozsądne pieniądze mógłbyś wyrwać Signat'a RAM. Wzmacniaczy jest wiele, zależy jaką kasiurką operujesz;)