Uturbić 1.9D AEF???
Moderatorzy: Michał_1977, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Uturbić 1.9D AEF???
wieczorem wrzucę
a pytam o niego, bo akurat taki mam, a wtedy miałbym turbo niżej, może łatwiej byłoby to wszystko upchnąć
a pytam o niego, bo akurat taki mam, a wtedy miałbym turbo niżej, może łatwiej byłoby to wszystko upchnąć
Uturbić 1.9D AEF???
nadal fotek nie mam .
generalnie w TD-kach dobrze sprawuję się kolektory o długich kanałach
generalnie w TD-kach dobrze sprawuję się kolektory o długich kanałach
Uturbić 1.9D AEF???
mówisz o dolocie, ja pytam o wydecht0mal pisze:zwykły kolektor do monowtrysku, z płaszczem wodnym.
arwam, przepraszam za opóźnienie, z związku z budową jestem zalatany
ale postaram się dziś ogarnąć
Uturbić 1.9D AEF???
mam już zdjęcia wydechowego, ale po tym co pisze t0mal, to nawet nie będę ich wrzucał
poniżej zdjęcia kolektora od AAZ po tuningu
poniżej zdjęcia kolektora od AAZ po tuningu
Uturbić 1.9D AEF???
Jak możesz to go nie zakłądaj, bo jak mocno dokręcisz dawkę to pierwszy cylinder będzie miał za bogatą mieszankę i będzie się bardziej grzał. Tuningowy kolektor do diesla powinien mieć zasobnik, z którego wychodzą równej długości pipki do cylindrów, coś jak w mercedesie 2.9, albo w VW LT 2.4
Uturbić 1.9D AEF???
chodzi o to że w polo nie ma więcej miejsca żeby to w inny sposób zmontować
miałem plan żeby zrobic mix z kolektora od AAZ, tzn jego dolnej części, oraz góry od astry td, właśnie coś na wzór dolotów od LTka
i już nie wiem czy odpuścić sobie ten temat, czy rzeźbić
miałem plan żeby zrobic mix z kolektora od AAZ, tzn jego dolnej części, oraz góry od astry td, właśnie coś na wzór dolotów od LTka
i już nie wiem czy odpuścić sobie ten temat, czy rzeźbić
Uturbić 1.9D AEF???
jest plan żeby na razie dawki na pompie nie ruszać, wtedy też będzie się grzał i kopcił???