V8 w mkII, hamownia strona 40.
Moderator: G0 Karcio
Golf RMR V8, majovwka strona 19
Jakiś VEMS jest w pełni programowalny, i można kalibrować go pod czujniki seryjne a auta, a można dokupić wszystko od nich i na tym postawić mapy.
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Marszall nie dziwie sie. Czy SA lepiej wysteruje, mam nadzieje
Taz tylko nie VEMS, mialem w jedynce i sie ciagle cos sypalo, moze to wina montarzu- nie wiem. W kazdym razie wyleczylem sie z VEMSa.
Taz tylko nie VEMS, mialem w jedynce i sie ciagle cos sypalo, moze to wina montarzu- nie wiem. W kazdym razie wyleczylem sie z VEMSa.
nie wiem jak sie sprawują SA nigdy sie nie bawiłem, wychodze z załozenia że kompletna ( tzn. z całym osprzętem) seria (s8) tez bedzie dobrze banglać.
i chyba warto by jednak zrobić te klapki działające
i chyba warto by jednak zrobić te klapki działające
BLACK BERTA 2.0 16V(T) >>> viewtopic.php?f=91&t=604514
Pierwszy mi na myśl przyszedł, chociaż GTO mi doradzał do VRa po modach coś z tej rodziny: http://www.megasquirt.info/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lepiej trochę dołożyć i kupić vemsa niż kompa w proszku i samemu go składać.
www.proturbo.com.pl
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Re: Golf RMR V8, majovwka strona 19
I nic się nie chwaliłeś to może bym go wcześniej odkupił i przystosował do R32.olozwirski pisze:Vemsa to ja mam na polce, nie chce go i juz.
www.proturbo.com.pl
eee tam Olo pakuj vemsa do V8
miałem okazje przejechać sie golfem ale na prawym bo było mało czasu, do tego silencery w wydechu ... niezły fun ale prawdziwy czad to bedzie jak tam bedzie te seryjne 300KM, wiec nie ma co tylko jakiegoś standalona trza zapodać
btw derbiak walnął B2jką V8 w Sosnowcu 12,1 ale on ma AHC (340KM) + strzał nitro 100KM, wiec mozna z tego V8 dość łatwo troche mnocy wykrzesać
miałem okazje przejechać sie golfem ale na prawym bo było mało czasu, do tego silencery w wydechu ... niezły fun ale prawdziwy czad to bedzie jak tam bedzie te seryjne 300KM, wiec nie ma co tylko jakiegoś standalona trza zapodać
btw derbiak walnął B2jką V8 w Sosnowcu 12,1 ale on ma AHC (340KM) + strzał nitro 100KM, wiec mozna z tego V8 dość łatwo troche mnocy wykrzesać
A napęd jaki ma?cowboy pisze:btw derbiak walnął B2jką V8 w Sosnowcu 12,1 ale on ma AHC (340KM) + strzał nitro 100KM, wiec mozna z tego V8 dość łatwo troche mnocy wykrzesać
www.proturbo.com.pl
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Z tego co się orientuje ma tam napędy od B3 2,3. Bardzo ładnie się zbierał w Sosnowcu mimo generalnych problemów z trakcjądaniel1d pisze:A napęd jaki ma?
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Re: Golf RMR V8, majovwka strona 19
Znaczy się chodziło mi czy AWD czy inny.stolniczkow pisze:Z tego co się orientuje ma tam napędy od B3 2,3. Bardzo ładnie się zbierał w Sosnowcu mimo generalnych problemów z trakcjądaniel1d pisze:A napęd jaki ma?
www.proturbo.com.pl
b2 quattro, taki jak noorca... ale noorec zrobił best 11,9 zdaje sie ( moc poodbna około 400KM) no ale mysle że Derbiak jeszcze sie poprawi z uwagi na podobno słabą trakcje w Sosnowcu