[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
[mk3][G-style][SQL audio] Golf - z miłości do detali /Wojtek
obawiam się że w połowie przyszłego tygodnia.... czekam i czekam na dystanse, felgi możliwe, że jutro już będą
Wojtek,
Miałem okazje na Nysie oblukać autko
Z właścicielem, nie pogadałem i to wielka szkoda jest
Auto na żywca prezentuje się super, widać że jest zadbane i że wiele pracy w nie włożyłeś
Kiedy nowe felgi będą na aucie?
Miałem okazje na Nysie oblukać autko
Z właścicielem, nie pogadałem i to wielka szkoda jest
Auto na żywca prezentuje się super, widać że jest zadbane i że wiele pracy w nie włożyłeś
Kiedy nowe felgi będą na aucie?
No i po Nysie niestety byłem tylko pół dnia, ale nie żałuję niestety nie udało się zdążyć z nowymi kołami - i to zarówno jeżeli chodzi o felgi jak i o dystanse
Pozdrawiam wszystkich wchodzących mi pod maskę i pod koła żeby zatrzymać auto i się przywitać Niestety nie udało się pogadać z paroma ludźmi, z którymi chciałem, ale miałem za mało czasu zdjęć nie robiłem z tych samych powodów Jak komuś chciało się iść na sam "koniec zlotu" gdzie staliśmy a jeszcze tym bardziej zrobić zdjęcie to chętnie przyjmę
Pozdrawiam wszystkich wchodzących mi pod maskę i pod koła żeby zatrzymać auto i się przywitać Niestety nie udało się pogadać z paroma ludźmi, z którymi chciałem, ale miałem za mało czasu zdjęć nie robiłem z tych samych powodów Jak komuś chciało się iść na sam "koniec zlotu" gdzie staliśmy a jeszcze tym bardziej zrobić zdjęcie to chętnie przyjmę
OCIU, byłem chwilę tylko (od 10 do ~15), więc poza niezbędnym minimum (piwko + kiełbaska na śniadanie) nie siedziałem przy samochodzie. Uda się jeszcze napewno, może nawet w tym sezonie spotkać
jak znam złośliwość losu to jutro przyjdą dystanse, śruby i felgi
Niestety nie zdążyłem zrobić paru niedoróbek które mnie bardzo denerwują (jeszcze nie spasowałem frontu po robieniu klimy, ktoś mi wgniótł bardzo delikatnie drzwi pasażera na parkingu itp). Ale miło mi bardzo że i tak Ci się podobałoOCIU pisze:Auto na żywca prezentuje się super, widać że jest zadbane i że wiele pracy w nie włożyłeś
jak znam złośliwość losu to jutro przyjdą dystanse, śruby i felgi
Wojtek,
Czyli na raz cały komplecik
Fanie by było się na spokojnie spotkać i pobajerować
W sumie to 3 razy sie czaiłem na Ciebie, bo nie daleko Waszego miejsca miałem domek
Czyli na raz cały komplecik
Fanie by było się na spokojnie spotkać i pobajerować
W sumie to 3 razy sie czaiłem na Ciebie, bo nie daleko Waszego miejsca miałem domek
Straszny niefart z tymi felgami, będą dopiero za 2 tygodnie chociaż tyle dobrze, że dystanse i śruby już mam...
Fotka z nysy ustrzelona przez K3fira (żeby nie było, że mnie nie było ):
Fotka z nysy ustrzelona przez K3fira (żeby nie było, że mnie nie było ):
w sumie są prawie gotowe, tj są pomalowane itd, natomiast "był mały problem organizacyjny" po stronie sprzedającego, ale rozumiem go i nie mam pretensji -po prostu wszystko się przeciągnęło w czasie.
- inż. Mk2_marcin
- Golfista
Wojtek, jak będziesz miał nowe koła to przyjedź na spota i daj znać kiedy bo chcę zobaczyć to cudo w całej okazałości
- Adrianao8
- Kombinator
- Kontakt:
tydzień temu pisałem, że będą za 2 tyg - czyli jeszcze tydzień.
Natomiast jest "zmiana" nowa, tj. kupiłem jeszcze 2 nowe 195/40 na tył
Natomiast jest "zmiana" nowa, tj. kupiłem jeszcze 2 nowe 195/40 na tył
Wojtek,
a co z tymi kołami? może są na sprzedaż?
a co z tymi kołami? może są na sprzedaż?
Easy, a może będą inni chętni, jeśli cię nie interesuje to wybacz to OT i nie czytaj, nie raz takie pytania zadają w tematach i jest spoko...
Ostatnio zmieniony czw cze 23, 2011 22:31 przez Dani90, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fredi88
- Storm Beige
- Kontakt:
Wojtek, a nie chcesz sprzedac prawej tylnej lampy? wiesz... pytam, bo jak nie, to żeby wszyscy wiedzieli...