Ty chyba nie wiesz co mówisz, jak żeś nawigacji używał 2 razy, a tak to służy u Ciebie jako swiecidełko to nie dziwie się, że jest wręcz luksusowa. Wracając do mojej opinii, po pierwsze nie narzekam tylko wydałem o nim opinię na podstawie 8 miesięcznego intensywnego codziennego użytkowania, widoczność wyświetlacza jest kiepska (z racji budowy konsoli golfa 4 a nie stacji 2 DIN - każda 2 DIN z nieruchomym wyswietlaczem będzie w tym aucie kiepska, no chyba że siedzisz na podłodze) bajerem jest to , że system w tym Pionku jest na Windowsie i po małej przeróbce można wrzucić AutoMapę jak i innych producentów map działających pod Win`em, dodatkowo ma USB, wejście SD,3 pary RCA, kamerę cofania, pełne sterowanie subem filtry HPF, LPF, 9 pasmowy korektor i jedynym mankamentem który muzycznie go dyskwalifikuje to brak wyjścia cyfrowego na procesor zewnętrzny. Ot stacja multimedialna:)logo1024 pisze:Zobacz u mnie w temacie, pioneer f900bt JacekTDI, ty chyba nie wiesz co mówisz, jesteś jedyną osobą, która narzeka na to radio a tak to słyszałem same pozytywne opinie. Ja tego radia nie zmienię na żadne inne.krawczyk141, bierz tylko markowe radia nie żadnego peiyinga miałem takiego 3 dni i oddałem bo nie dało sie z tego nawet radia słuchać. Jak nie masz na f900bt to f700bt to to samo tylko bez dvd a tańsze
[Radio] 2 DIN?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
Re: Radio 2din??
Radio 2din??
Jak masz radio przy kolanie to nie może być nadmiernie czytelne. Czytelnie to by było jakby radio było jak w mk2 lub mk3.
Nawigacja jest najwygodniejsza na szybie. Jakby wyświetlacz był w górnej części kokpitu tez by było fajnie ale radio na wysokości dźwigni zmiany biegów to nie jest zbyt dobrze nawet do obsługi samego radia a co dopiero obserwowania nawigacji.
Nawigacja jest najwygodniejsza na szybie. Jakby wyświetlacz był w górnej części kokpitu tez by było fajnie ale radio na wysokości dźwigni zmiany biegów to nie jest zbyt dobrze nawet do obsługi samego radia a co dopiero obserwowania nawigacji.
-
- Nowicjusz
Radio 2din??
Pytanie do JacekTDI a jak wyglada nie wystaje i czy z ramka sie miesci?? Nie jestem az taki wybredny jesli chodzi o dzwiek ale pewnie tez przyzwoicie gra.
Ten Pioneer prezentuje się swietnie:) nic nie wystaje, wszystko pasi jak u Kaasi:) trzeba tylko dobrze kable ubic:)
logo1024 pisze:Zobacz u mnie w temacie, pioneer f900bt JacekTDI, ty chyba nie wiesz co mówisz, jesteś jedyną osobą, która narzeka na to radio a tak to słyszałem same pozytywne opinie. Ja tego radia nie zmienię na żadne inne.krawczyk141, bierz tylko markowe radia nie żadnego peiyinga miałem takiego 3 dni i oddałem bo nie dało sie z tego nawet radia słuchać. Jak nie masz na f900bt to f700bt to to samo tylko bez dvd a tańsze
A ja bym zmienil chociazby na kenwooda Duzo szybsze radio, szybciej sie odpala, duzo wiecej mozliwosci dzwiekowych oraz bardzo dokladne mapy garmina. Nie mowie ze pionek jest zly ale kenio bardziej przypadl mi do gustu.
ALPINE CDA-7894RB
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6
Radio 2din??
ćwikła pisze:A ja bym zmienil chociazby na kenwooda Duzo szybsze radio, szybciej sie odpala, duzo wiecej mozliwosci dzwiekowych oraz bardzo dokladne mapy garmina. Nie mowie ze pionek jest zly ale kenio bardziej przypadl mi do gustu.
W Pionku jak zaktualizujesz oprogramowanie to też śmiaga bardzo szybko, Garmina tez na niego wrzucisz, co do grania to się nie wypowiem, bo po prostu nie używałem Kenia (a o jakim modelu w zasadzie piszesz???).
Radio 2din??
Dokładnie tak, ja mam nowy soft i śmiga teraz świetnieJacekTDI pisze:W Pionku jak zaktualizujesz oprogramowanie to też śmiaga bardzo szybko
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Radio 2din??
Takie poglądowe. W zupełności polecam Kenwood DNX 7240BT.
Uploaded with ImageShack.us
[url=http://img38.imageshack.us/i/beztytuubso.jpg/][img]http://img38.imageshack.us/img38/5223/beztytuubso.jpg[/img][/url]
-
- Nowicjusz
Pioneer Avic f900-BT tak samo wystaje, na żywo to wyglada lepiej, plusem Pionka jest to, że slot na płytę jest nad ekranem, w Keniu pewnei caly wyswietlacz schodzi w dól, może to przeszkadzać w czasie jazdy, ale to tylko moje dywagacje, bo nei miałem 2Din z opuszczanym ekranem, wg, mnie weż to co ci bardziej się będzie podobać. Dodatkowo w pionku masz wejscie na SD obok ekranu.pojzon pisze:Takie poglądowe. W zupełności polecam Kenwood DNX 7240BT.
Swoją drogą ten Kenio tez bardzo interesujący:)
-
- Mały gagatek
Radio 2din??
A czy ten pioneer ma zdejmwoany panel? Ogólnie moglibyście coś polecić ze zdejmwoanym panelem do 1000zł?
Radio 2din??
I moze jeszcze frytki do tego? Chlopie i co bys jeszcze chcial? Kup sobie chinskiego Xomaxa, bedziesz mial najlepszy SHIT w Malopolsce ze zdejmowanym panelem i na rynku pochwalisz się wszystkim turystom. Przejzalbys chociaż zasrane allegro i bys mial jakies pojecie o tym, no ale najlepiej szukac frajerow ktorzy za Ciebie beda szukac i pod nos Ci wszystko podstawią.
Radio 2din??
Za dużo modeli ze zdejmowanym panelem nie znajdziesz. Ja z markowych znam tylko to:
http://www.pioneer.eu/pl/products/25/11 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Reszta to chińszczyzna.
http://www.pioneer.eu/pl/products/25/11 ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Reszta to chińszczyzna.