Mk2 R36 4MOTION
Moderator: G0 Karcio
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Re: Mk2 R36 4MOTION
BENITO pisze:Auto świetne, dobrze ze masz napęd na 4 łapy a nie jak niektórzy wrzucają niewiadomo co na ośkę i to po prostu nie jedzie, popracuj na zmianami biegów bo jak widać na filmach bardzo tracisz w tych momentach, spróbuj techniki z międzygazem przy wciskaniu sprzęgła. Auto ma jeszcze niesamowity potencjał, grunt to dobrze przenieść tę moc na asfalt i wcale nie musisz mieć super hiper turbo. Widać to właśnie w starciu z DSG.
Kolego bez obrazy ale po filmiku to guza widać.... trzeba było być jechać z kolegą i w tedy stwierdzić można jak on panuje nad autem....
Z tego co widać auta właściciel nie oszczędza i użytkuje zgodnie z przeznaczeniem w jakim je zbudował tak więc raczej biegi zmieniać potrafi
- BENITO
- Forum Master
- Kontakt:
Mk2 R36 4MOTION
Rapix, nie wszystkie filmiki publikowane są w temacie.
Powrót do korzeni, GTD to jest to.
- pawelmarian
- Ma gadane
- Kontakt:
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Wlasnie licznik to jedna z ostatnich rzeczy ktore musze jeszcze ogarnacToshiba pisze:Może jakiś filmik z przyspieszenia przed zegarami?
Do paczki nie wiem v-max na nawigacji wskoczylo 270kmSzymonMKIV pisze:Golfina kozacka
jakie to ma przyśpieszenie 0-100km\h i V-max?
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
Mk2 R36 4MOTION
moze licznik taki jak ma olozwirski(mam nadzieje ze napisalem poprawnie) na GPS wyskalowany do 300km/h, mozesz podejrzec na jego temacie, ale są tez na ebayu do 300km/h
- olozwirski
- 2 SLOW 2 PLAY
Mk2 R36 4MOTION
Czasy masakryczne, moze na lepszej oponie dalo by sie zlamac 12sec.
Liczniki takie jak moje sa jeszcze do 260 i 300 km/h, swietna sprawa.
Liczniki takie jak moje sa jeszcze do 260 i 300 km/h, swietna sprawa.
- Leszek Madison
- Użytkownik
Mk2 R36 4MOTION
Widziany w Wilczych Laskach, zwłaszcza moment startu z GTRem, który przez niemal całą prostą odstawał. Bardzo miło się ogląda takie rzeczy. Kwintesencja auta cichociemnego Mam nadzieję jeszcze pooglądać autko.