[ VR6 BLUE FOX EDITION ]
Moderator: G0 Karcio
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ja za swoje dalem 200zl z prawie nowymi oponami w takim stanie jak sa...
[ Dodano: 14 Cze 2006 18:07 ]
trzeba to oblac....
[ Dodano: 14 Cze 2006 18:07 ]
trzeba to oblac....
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
- barteKKK03
- V.I.P.
już dzisiaj też to słyszalem na spocie wlkpmacientyvw pisze:Jedynie te wloty na masce mnie troche bija
ale wloty zostawiam bo mi się podoba z nimi
zostaje na 4 lampy i bez znaczkamacientyvw pisze:gril mołgby byc na 2 lampy...
też się nad polerką zastanawiałem ale niestety nie wiem skąd mi się wzięły dosyć duże rysy po środku 3 felgmacientyvw pisze:Mając taki prosty wzór felg wypolerowałbym je
nie wiem jak to możliwe że środek felg mam przerysany... wygląda to jakby ktoś papier ścierny na nich próbował
no ale felgi będą inne, lecz dopiero chyba w przyszłym roku
obecnie żadnych zmian przy moim goferku nie będzie gdyż w tą sobotę mam dyżur i muszę wozić wiarkę na wesele i z wesela od mojej koleżanki
jedynie co to jutro albo w sobote będzie układ wydechowy zmieniany
a od nowego tygodnia biore się samemu za obszywanie siedzeń i kanapy
niestety po tych boczkach widzę że nie powinienem ufać swojemu tapicerowi nie spełnił moich oczekiwań i dlatego boczki za jakiś czas ponownie pójdą do obszycia
no chyba ze nie dam rady sam tych siedzeń obszyć no to wtedy pozostanie mi jedynie moj tapicer
pozdrawiam