[mk3][OEM+]z miłości do detali
Moderator: G0 Karcio
[mk3][OEM+]z miłości do detali /NOWE KOŁA - ZDJĘCIA str122
Ładnie na tych kółkach
Ale wydaje mi się tak jakby lewy tył z deka wyżej był od prawego?, no chyba że tak stoi .
Ale wydaje mi się tak jakby lewy tył z deka wyżej był od prawego?, no chyba że tak stoi .
równo jest, faktycznie na zdjęciach jest takie jedno ustawienie auta, że jedno koło poszło w górę (zdjęcia robione na "garbatym" terenie)
- barteKKK03
- V.I.P.
Na tych kołach auto nabrało fajnego charakteru... duuuużo lepiej jest teraz
- RafaelloW007
- Forum Master
jednak dobra 17" w mk3 to jest to z ZW jakoś nigdy do mnie nie przemiawiały 3 ale na Twoim aucie wyglądają extra, teraz tylko ABFa pod mache i można przenosić do zaawansowanych
Wojtek teraz wygląd auto przekręcił się o 360* heh, bardzo fajnie się prezentuje na tych felgach, wtedy już było dobrze teraz jest super jedynie teraz trzeba Pogratulować zmiany.
Chyba 180Baran. pisze:teraz wygląd auto przekręcił się o 360* heh
moze nie jest jakos mega szeroko albo cos.. ale widzi mi sie to kolo w caloksztalcie, fajnie wspolgra z kolorem, lampami i nawet bagaznikiem.. jakby to powiedziec.. "Lubie To!" hahaha
w rzeczy samejRafaelloW007 pisze:jednak dobra 17" w mk3 to jest to
zgadzam się jest kozakRafaelloW007 pisze:ale na Twoim aucie wyglądają extra
to juz dawno powinno być:) ale co sie odwlecze to nie ucieczeRafaelloW007 pisze:teraz tylko ABFa pod mache
tu juz lekka przesada:) ale projekcik w pytkęRafaelloW007 pisze: i można przenosić do zaawansowanych
Golf MK3-BYŁO
Golf MK3-BYŁO
Golf MK2-BYŁO
AUDI A3-BYŁO
AUDI A4-BYŁO
AUDI A6 C5-było
VOLVO S60-BYŁO
PASSAT CC - JEST
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=397052
Golf MK3-BYŁO
Golf MK2-BYŁO
AUDI A3-BYŁO
AUDI A4-BYŁO
AUDI A6 C5-było
VOLVO S60-BYŁO
PASSAT CC - JEST
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=397052
barteKKK03, dzięki do tamtych mam sentyment, jakby nie patrzeć to były pierwsze 17' w mk3 na tym forum (jeszcze jak były w aucie brata)
RafaelloW007, na pewno nie będzie tam nigdy, niezależnie jaki silnik dam. to jest auto na co dzień - do ładowania kasy będzie inny samochód ale dziękuję za miłe słowa
Baran., to Cię dookoła zakręciło z tymi 360 dzięki
kacper_vwgolf, z przodu nie ma szans na nic szerszego (2mm odstępu gwint - felga, a i tak wystaje koło), z tyłu myślę nad 9' ale tak jak to ciągle powtarzam - to jest dupowóz, ma być praktyczny
[email protected],
RafaelloW007, na pewno nie będzie tam nigdy, niezależnie jaki silnik dam. to jest auto na co dzień - do ładowania kasy będzie inny samochód ale dziękuję za miłe słowa
Baran., to Cię dookoła zakręciło z tymi 360 dzięki
kacper_vwgolf, z przodu nie ma szans na nic szerszego (2mm odstępu gwint - felga, a i tak wystaje koło), z tyłu myślę nad 9' ale tak jak to ciągle powtarzam - to jest dupowóz, ma być praktyczny
[email protected],
Wojtek,
Odświeżyłeś wygląd swojej trójeczki.
Jak mówią przedmówcy, koło na wielki +
Dobrze trafiłeś z tą felgą
Odświeżyłeś wygląd swojej trójeczki.
Jak mówią przedmówcy, koło na wielki +
Dobrze trafiłeś z tą felgą
nono prosze prosze widze że nie tylko auto się zmienia ale i nick ładnie na tych kółkach zdecydowanie lepiej. tego mu brakowało konkretnego koła
auto odebrane dzisiaj z drobnych poprawek lakierniczych (poprawki po wiosennym lakierowaniu)...
- Maryn_08
- Ma gadane
- Kontakt:
Autko prezentuje się super mam do ciebie jeszcze takie pytanie odnośnie klimy ile cię to wyniosło mniej więcej i czy dużo roboty miałeś przy tym
No Panie Wojtek, wszelkie słowa są tu zbędne Wystarczy
Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827