Dlaczego biedny? Nie jeździmy w rallycrossie, tylko po jednym z najgładszych torów w PL Na ulicy masz pierdyliard razy więcej dziur...MatthewG pisze:Oj biedny ten mój Golfik będzie
R-Gruppe Treffen 26.06.2011 Ułęż k. Ryk
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
W takim sensie, że z odcinki nie będzie schodził Ale w zimie też można pomyśleć o jakimś szkoleniu, wygra ten kto będzie miał mocniejszą psychikę i trzymał nerwy na wodzy
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Jezusiczku, to Ty cały tor na jedynce przerżnąłeś?MatthewG pisze:W takim sensie, że z odcinki nie będzie schodził
Tak mi Michał doradził, a to źle?
No prawie dobrze, bo my na wstecznym robiliśmy...MatthewG pisze:Tak mi Michał doradził, a to źle?
A nie mówił Ci ,żeby na tej prostej przed metą wrzucić dwójkęMatthewG pisze:Tak mi Michał doradził, a to źle?
Re: R-Gruppe Treffen 26.06.2011 Ułęż k. Ryk
Jarek to miał być nasz sekret, po co mu mówiłeśRybak pisze:A nie mówił Ci ,żeby na tej prostej przed metą wrzucić dwójkęMatthewG pisze:Tak mi Michał doradził, a to źle?
Pozdrawiam
Michał [vRS]
Manual Devil
Michał [vRS]
Manual Devil
I już wiem dlaczego nie mogłem was dogonić
Wygląda na to, że to już wszystkie foty. Wielkie dzięki, że mnie nikt nie rozjechał no i oczywiście zlos'owi za możliwość ich zrobienia
Super GIIFOTO
Grzechu, foty są profesjonalne tak, że mieliśmy gorącą dyskusję wśród chłopaków, że za mało Ci zapłaciłem Wielkie dzięki i masz murowany wjazd na wszelkie nasze imprezyGIIFOTO pisze:Wygląda na to, że to już wszystkie foty. Wielkie dzięki, że mnie nikt nie rozjechał no i oczywiście zlos'owi za możliwość ich zrobienia
zlos pisze:Odnośnie Focusa RS, to on ma stanowczo i zdecydowanie lepszy zawias na tor od naszych Reniek.
Tył jest porównywalny bo jest wielowahacz, przód na korzyść RSa bo dzięki temu zmodyfikowanemu McPhersonowi, opony w zakręcie lepiej się układają i mają większą powierzchnię styku. Plusem Golfa jest być może lepszy rozkład mas bo kilkadziesiąt kg Haldexa ląduje z tyłu, a masy są porównywalne. Trudno do końca jednoznacznie stwierdzić.Rybak pisze:Tomek,jesteś tego pewien? Bo gdzieś w testach,faceci co umieją duuużo więcej niż My,udowodnili,że jest z deka inaczej
Civica bym w ogóle nie porównywał bo na tym etapie modyfikacji to auto jest dalekie od seryjnego. Zawieszeniem i masą bardzo nadrabia, a mocy tak naprawdę więcej nie trzeba (chociaż Tomek mówił, że będzie miał więcej ).vrs pisze:To że można było pojechać podobnie udowodnił Tomek w Cifie który miał raptem 180KM a jechał równo z Focusami po zakrętach...
Jeszcze raz oglądam foty i trzeba przyznać, że ten element imprezy jest na najwyższym poziomie, jeszcze raz dzięki za to !
zlos daj znać jak poszło z tym zwrotem.
Proponuję zrzutę tak by zlos nie musiał dokładać imprezy, od przelewów się nie obroni numer jego konta jest znany
Bez cichych przelewów proszę, imprezka domknęła się na tyle, że dzieci nie chodzą głodneJJacek pisze:Proponuję zrzutę tak by zlos nie musiał dokładać imprezy, od przelewów się nie obroni numer jego konta jest znany
Przy następnej imprezie będzie po prostu zasada: wpłaciłeś, ale nie dojechałeś - kasa przepada.
Rozumiem ze haslo jest bite do mnie.
Coz mam powiedziec... Od poczatku mowilem ze moj przyjazd jest wielce niepewny dlatego dlugo zwlekalem z zapisaniem sie na liste. Na liste zapisalem sie po namowach ( nie zmuszeniu oczywiscie ) i zapewnieniu ze jesli sie nie zjawie kaska wraca do mnie... Dowod na stronie 12. Na bank bym sie nie zapisal gdybym wiedzial ze kasy nie odzyskam... Nie jestem egoista i nie jestem przesadnie oszczedny... Ale mam szacunek do swojej pracy i nie szastam pieniedzmi. Nie wiem ile kosztowal tor rezerwacja zaliczka etc, ale umowa to umowa... W handlu pracuje i jak cos jest nie teges to idzie zwrot kasy badz korekta... Nikt mi nic za darmo nie dal. A tymbardziej nikt nie postawil mi wyjazdu na tor wyscigowy... Dlaczego ja mialbym to robic?? Lubie Was wszystkich ale nie na tyle by placic za Wasze przyjemnosci
Dlatego Zlos w zdaniu "Przy nastepnej imprezie.." mam wrazenie ze wyrazil swoje niezadowolenie z faktu ze musial pieniadze zwrocic...
Wiec dla jasnosci... Tak ja jestem tym delikwentem ktoremu zostaly zwrocone pieniazki i nie mam sobie nic do zarzucenia!
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
Coz mam powiedziec... Od poczatku mowilem ze moj przyjazd jest wielce niepewny dlatego dlugo zwlekalem z zapisaniem sie na liste. Na liste zapisalem sie po namowach ( nie zmuszeniu oczywiscie ) i zapewnieniu ze jesli sie nie zjawie kaska wraca do mnie... Dowod na stronie 12. Na bank bym sie nie zapisal gdybym wiedzial ze kasy nie odzyskam... Nie jestem egoista i nie jestem przesadnie oszczedny... Ale mam szacunek do swojej pracy i nie szastam pieniedzmi. Nie wiem ile kosztowal tor rezerwacja zaliczka etc, ale umowa to umowa... W handlu pracuje i jak cos jest nie teges to idzie zwrot kasy badz korekta... Nikt mi nic za darmo nie dal. A tymbardziej nikt nie postawil mi wyjazdu na tor wyscigowy... Dlaczego ja mialbym to robic?? Lubie Was wszystkich ale nie na tyle by placic za Wasze przyjemnosci
Dlatego Zlos w zdaniu "Przy nastepnej imprezie.." mam wrazenie ze wyrazil swoje niezadowolenie z faktu ze musial pieniadze zwrocic...
Wiec dla jasnosci... Tak ja jestem tym delikwentem ktoremu zostaly zwrocone pieniazki i nie mam sobie nic do zarzucenia!
Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk
Golf R 2.0 TSI 270 KM(199 kW),4MOTION, Rising Blue,3dr, Vienna, DSG, DCC, zklany dach, kamera Rear Assist,RCD 510, 19"Talladega http://tinyurl.com/7no3oju
Posiadasz PS3? Wozisz tyłek w GT5? Temat dla Ciebie ==> http://tinyurl.com/7yt5jzj
Posiadasz PS3? Wozisz tyłek w GT5? Temat dla Ciebie ==> http://tinyurl.com/7yt5jzj