tomek08 pisze:Witam, jeśli masz jedną dużą wtyczkę do ECU to najprawdopodobniej będą to piny 34,35 i 66.
Pozdrawiam.
ok no to teraz piny 34 35 i 66 jakim kolorom kabli odpowiadaja? bo zasjae jeden ktory nie wiem gdzie idzie...
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
tomek08 pisze:Witam, jeśli masz jedną dużą wtyczkę do ECU to najprawdopodobniej będą to piny 34,35 i 66.
Pozdrawiam.
to będzie najprawdopodobniej +12V i to też możesz sprawdzić, on nie idzie do ECU tylko do manetki. Po załączeniu na manetce ON dopiero jest ( idzie ) na ECU, ale który to jest to niestety Ci nie powiem. Na pierwszej stronie widziałem schemat. Musisz popatrzeć i posprawdzać co i jak.jeden ktory nie wiem gdzie idzie...
Ty sie dopiero zastanawiasz a jakbys przeczytał cały temacik to bys uznał za niepotrzebne pisanie o wykorzystaniu MFAgblodz82 pisze:tak się zastanawiałem czy dało by radę wykorzystać manetkę mfa ze względu na łatwą dostępność na allegro do sterowania tempomatu?
jak by ktoś miał manetkę to by wziął miernik i sprawdził jakie sygnały wychodzą na przewodach
tak.Czy jest możliwość zainstalowania tempomatu w Golfie III 1,9 TDI ze skrzynią automatyczną?
Czy operacja taka przebiega w sposób opisany w tym poście, czy są jakieś różnice właśnie ze względu na skrzynię?tomek08 pisze:Witam,tak.Czy jest możliwość zainstalowania tempomatu w Golfie III 1,9 TDI ze skrzynią automatyczną?
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 59 gości