A jaka ?papol pisze:lo takich kul nie darady dostac,jakis jedyny model chyba na swiecie,tutaj rozstaw jest 5x100 , widzialem podobne kola ale nigdy identyczne jak moje,a cena byla tak samo dziwna.muody pisze:Nie, no golf robi klasę
A porsche cup to ile za nie dałeś ? Pytam bo chcę sobie sprawić takie toczydełka
[GOLF MK3]VW GTI by PAPOL
Moderator: G0 Karcio
Re: [GOLF MK3]VW GTI by PAPOL
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
Troszke foto z ostatnich dni.
Udalo sie zlapac w koncu jak naprawde auto lezy.
Moze nie jest ideal ale dla mnie jest piekny.
Udalo sie zlapac w koncu jak naprawde auto lezy.
Moze nie jest ideal ale dla mnie jest piekny.
- RafaelloW007
- Forum Master
Golfik bardzo mi się podoba, ma swój styl ale ogarnij oświetlenie w tym aucie, z tyłu jasne clary, z przodu ciemne in pro, jasne zkw i jeszcze pomarańczowe kierunki, nic do siebie nie pasuje
Zdjecia widocznie nie przedstawiaja faktycznego wygladu wiec opisze, tylne lampy na kierunku sa ciemne,zkw sa ciemne,pomaranczowy obrys z przednim zamiast kierunku to styl i norma na usa.Wydaje sie ze pasuje i nie ja jeden tak mam.RafaelloW007 pisze:Golfik bardzo mi się podoba, ma swój styl ale ogarnij oświetlenie w tym aucie, z tyłu jasne clary, z przodu ciemne in pro, jasne zkw i jeszcze pomarańczowe kierunki, nic do siebie nie pasuje
Jak mowilem auto nie jest zrobione na TIP TOP , takie detale zostawiam juz na etap prac przy blacharce,tutaj akurat trzeba zdjac zderzak i podklepac lekko belke zderzaka bo jest europejska,a ze jest to pikus a ja czasu nie mam za wiele to zostaje to az do mometu prac.Rydzu pisze:papol, a dlaczego zderzak i grill tak się brzydko rozjechał....
papol, więc zamiast na wakacje....do garażu i dopieszczasz szczegóły - powodzenia.
Moje wakacje to 10 dni a przez ten okres nie da rady zrobic nic.Zreszta auto napewno pojedzie do konkretnej osoby i bedzie robione od zera.Rydzu pisze:papol, więc zamiast na wakacje....do garażu i dopieszczasz szczegóły - powodzenia.
jest malinka sam poluje na czarne ZKW albo białe i na smoked
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
ja jedną sztukę kupiłem za 35zł
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
- RafaelloW007
- Forum Master
jak ktoś umie dobrze szukać to są nówki smoked za 300 i nie mówie tu o okazji tylko o zwykłym sklepiepapol pisze:Byly ZKW czarne do sprzedania za 350 na tym forum.