Jest soft co dalej??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- Talibounce
- Nowicjusz
- Kontakt:
Jest soft co dalej??
Witam wszystkich, po całodziennych rzeźbach pod czujnym okiem chłopców z Master Tuning- gorąco pozdrawiam wrzuciłem mojemu poczciwemu autku ( 1 Z)soft. Musze przyznać że wrażenia piorunujące. Na A4 na odcinku od Legnicy do końca autostrady ok. 55 km mój bracik w toledo AFN móg obsewować mój tylni zderzak, nasz zapał ostudził starszy posterunkowy Krakowiak( również pozdrawiam szanownego sąsiada z domku obok i dziękuje za wyrozumiałość) bracikowi strzelił 193 km/h mnie nie zdążył ale miałem coś koło tego ( mój kombiaczek sam jeszcze nie wierzy ile pojechał). W związku z takimi efektami mam małe pytanko które już raz stawiałem na forum. Chodzi mi o ograniczenia jakie stawia przede mną automatyczna skrzynia biegów. Ile seryjny automat i kinetyczne sprzęgło są w stanie znieść, gdyż w planach mam dalsze modyfikacje i nie chciałbym skończyć na drodze z wysypaną skrzynią???
Talibounce
Gdzie robiłeś soft w Wawie czy Kato? no i zapodaj jakiś wykresik..
Co do skrzyni i sprzęgła to tak jak pisałem były wersje AFN z automatem i to pewnie jest ta sama skrzynia...i pewnie ma jeszcze jakiś margines...ale przy momencie powyżej 300 NM to pewnie prędzej sprzęgło jest krytyczne - tak się domyślam..
Co do skrzyni i sprzęgła to tak jak pisałem były wersje AFN z automatem i to pewnie jest ta sama skrzynia...i pewnie ma jeszcze jakiś margines...ale przy momencie powyżej 300 NM to pewnie prędzej sprzęgło jest krytyczne - tak się domyślam..
- Talibounce
- Nowicjusz
- Kontakt: