Caddy MK1 85r 1.6D ->1.9 TDI by AndreVV (1. str)
Moderator: G0 Karcio
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
cult84,chodzi o linki z rowerów ??
[youtube][/youtube]
KLIKASZ W NAZWĘ UŻYTKOWNIKA i Ci wyskoczy mój "kanał jest tam pare(8) filmików w 720p
qlimax, jeszcze raz dzięki , ale gdyby nie pomoc firmy zewnętrznej pewnie do dzisiaj bym tarł i nakładał itd...
...
kilka fotek z przygotowań
hehe na szybko przyspawałem kółeczka i jak będzie widać na foto -pas przedni ucierpiał od przepychania i próby przejazdu przez próg kółko odpadło i jest wgniotek hehe (mam nadzieje ze rozpóreczka wszystko załatwi
a to juz praca brygady ratowniczej
[youtube][/youtube]
KLIKASZ W NAZWĘ UŻYTKOWNIKA i Ci wyskoczy mój "kanał jest tam pare(8) filmików w 720p
qlimax, jeszcze raz dzięki , ale gdyby nie pomoc firmy zewnętrznej pewnie do dzisiaj bym tarł i nakładał itd...
...
kilka fotek z przygotowań
hehe na szybko przyspawałem kółeczka i jak będzie widać na foto -pas przedni ucierpiał od przepychania i próby przejazdu przez próg kółko odpadło i jest wgniotek hehe (mam nadzieje ze rozpóreczka wszystko załatwi
a to juz praca brygady ratowniczej
andrew-ziom, tak chodziło mi o filmy z roerem! ale jazda szaleńcu!
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
OO ziomus wlasnie sie zastanawialem czy jezdzisz w dh czy jak :PP, jaki Bike ?? ^^ bo tez troche smigam.
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
orzech17111,
trochę się śmiga ... teraz nie wiem jak to będzie, świat staną do góry nogami przez te ręce-dłonie ... rowerek Sunn radikal z 888wc
trochę się śmiga ... teraz nie wiem jak to będzie, świat staną do góry nogami przez te ręce-dłonie ... rowerek Sunn radikal z 888wc
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
prace ida powoli ale zawsze do przodu siedze po 12h w robocie i zbieram na te podboje lakiernicze :]
:/
:/
- daro81
- Gadatliwa bestia
- Auto: Golf 3 GTI, Karmann Ghia
- Silnik: AQN
- Kontakt:
No to widze teraz tylko papierkiem na mokro i lakierek
nisko,szeroko,szybko
https://www.facebook.com/pg/VWolfGarage/posts/?ref=page_internal
https://www.facebook.com/pg/VWolfGarage/posts/?ref=page_internal
- orzech17111
- Forum Master
- Kontakt:
A ja smigam na Stab 20009 + Fox 40 ;D, Pzdr Dh!
Czekam na koniec projektu..
;D
Czekam na koniec projektu..
;D
prace idą pełna para jestem ciekaw efektu końcowego, i na lata będzie spokój z blacha, ja mojego za dwa trzy lata tez chce zrobić na nowo i po swojemu a nie tak jak jest teraz i parę ognisk rudej i ubytków znalazłem już, co mogli zrobić jak malowali ale jak człowiek sam nie zrobi to już nikt nie zrobi
moja Bora http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=367183" onclick="window.open(this.href);return false;
mój Caddy mk1 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=414876" onclick="window.open(this.href);return false;
jest Golf mk1 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=611702" onclick="window.open(this.href);return false;
mój Caddy mk1 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=414876" onclick="window.open(this.href);return false;
jest Golf mk1 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=86&t=611702" onclick="window.open(this.href);return false;
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
daro81, dokładnie na mokro ...
orzech17111, elegancko to może się zobaczymy gdzieś w górach :]
co do blachy mam nadzieje ze technologia zabezpieczenia była poprawna, że nie narobiłem błędów i nie będą mnie prześladować jestem dobrej myśli
Jedni powiedzą CZEMU ROBISZ BURTY jak i tak chcesz położyć drewno .. ODPOWIEM bo musi być ładnie , i właściciel będzie widział ze jest "maniana"pod drewnem
delikatny baranek pod lakier
finał z wodą
...JUTRO podkład i na dniach lakier
orzech17111, elegancko to może się zobaczymy gdzieś w górach :]
HEHE ja teżzwirek109 pisze:jestem ciekaw efektu końcowego
co do blachy mam nadzieje ze technologia zabezpieczenia była poprawna, że nie narobiłem błędów i nie będą mnie prześladować jestem dobrej myśli
Jedni powiedzą CZEMU ROBISZ BURTY jak i tak chcesz położyć drewno .. ODPOWIEM bo musi być ładnie , i właściciel będzie widział ze jest "maniana"pod drewnem
delikatny baranek pod lakier
finał z wodą
...JUTRO podkład i na dniach lakier
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
Wow Na grubo sie kreci widze
A te kolo bedzie miazdzyc. Jezeli mozna zapytac to ile za same felgi dales?
A te kolo bedzie miazdzyc. Jezeli mozna zapytac to ile za same felgi dales?
- barteKKK03
- V.I.P.
Ten przedni pas na dole to można by wymienić... nie wygląda to zbyt równo, a szkoda żeby przy takich remoncie została taka niedoróbka
- andrew-ziom
- Użytkownik
- Kontakt:
dembas, felgi hmm jak byś kupował allegrowe ... to zależy od stanu ale ok 1k. pln trzeba by dać
barteKKK03, RACJA , pas przedni miał być wymieniony bo od środka muszę wyciąć parę rzeczy żeby pomieścić chłodnice od klimy , na fotkach wygląda to gorzej ... tylko jest pogięty ten odcinek do pierwszego przetłoczenia-krempunku ale jak dojdzie plastikowy hokej wszystko jest zasłonięte (nie widać dolnej krawędzi )
a oto FOTO jeszcze ze wczoraj i od rana dzisiaj to teraz :]
wiadomo i jest to widoczne ze paka nie została wymieniona ... będzie drewienko (standardowe rozwiiązanie)
jutro bezbarwny i reszta gratów pod lakier
barteKKK03, RACJA , pas przedni miał być wymieniony bo od środka muszę wyciąć parę rzeczy żeby pomieścić chłodnice od klimy , na fotkach wygląda to gorzej ... tylko jest pogięty ten odcinek do pierwszego przetłoczenia-krempunku ale jak dojdzie plastikowy hokej wszystko jest zasłonięte (nie widać dolnej krawędzi )
a oto FOTO jeszcze ze wczoraj i od rana dzisiaj to teraz :]
wiadomo i jest to widoczne ze paka nie została wymieniona ... będzie drewienko (standardowe rozwiiązanie)
jutro bezbarwny i reszta gratów pod lakier