O moim? Chmm...Mam oryginalny pomysł,będę robił swapa,silnik z Żuka wrzucam do erki,bo żonka ciągle marudzi,że za szybko wyprzedzam A tak na poważnie to coś tam nabazgrolę,ale dopiero jak zacznie coś się dziać,czyli w listopadziezlos pisze:Napisz coś o swoim lepiej
OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Ostatnio zmieniony sob sie 13, 2011 15:35 przez Rybak, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Rybak pisze:O moim? Chmm...Mam oryginalny pomysł,będę robił swapa,silnik z Żuka wrzucam do erki,bo żonka ciągle marudzi,że za szybko wyprzedzam A tak na poważnie to coś tam nabazgrolę,ale dopiero jak zacznie coś się dziać,czyli w listopadziezlos pisze:Napisz coś o swoim lepiej
Bi-R20 czyli drugi TSI na tylnej kanapie
Krzyś,hmm...pomysł niezwykle oryginalny,byłby na pewno pierwszy w PL i na świecie.Tylko pomyśl ile w tedy zajęła by nam czasu zmiana dwóch filtrów powietrzaKrzylu pisze:Bi-R20 czyli drugi TSI na tylnej kanapie
http://www.autokrata.pl/artykul/test-vo ... f-r-11659/" onclick="window.open(this.href);return false;
Czy ktoś z forumowych posiadaczy R20 nie przemieszczał się wczoraj po Węgrowie? Widziałem w wstecznym lusterku niebieskie R20.
www.proturbo.com.pl
Jarku wyślę Ci to o co mnie prosiłeś może nawet dzisiaj, strasznie zagoniony jestem ostatnio A autor tego artykułu to jakiś cieć
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
Rozumiem,nie ma sprawy,spoko.Ja też ostatnio nawet nie mam czasu się po tyłku podrapać,nawet erka się zakurzyła w garażu,bo na co dzień muszę katać autem " roboczym" Niestety,taki jest urok własnego interesu,że trzeba" kuć żelazo póki gorące" kiedy idzie,aby póżniej móc się trochę pobyczyć i mieć czas na przyjemnościMatthewG pisze:Jarku wyślę Ci to o co mnie prosiłeś może nawet dzisiaj, strasznie zagoniony jestem ostatnio
nie ma problemu, jutro mam czas się nią zaopiekowaćRybak pisze:Rozumiem,nie ma sprawy,spoko.Ja też ostatnio nawet nie mam czasu się po tyłku podrapać,nawet erka się zakurzyła w garażu,bo na co dzień muszę katać autem " roboczym" Niestety,taki jest urok własnego interesu,że trzeba" kuć żelazo póki gorące" kiedy idzie,aby póżniej móc się trochę pobyczyć i mieć czas na przyjemnościMatthewG pisze:Jarku wyślę Ci to o co mnie prosiłeś może nawet dzisiaj, strasznie zagoniony jestem ostatnio
Audi A3 2.0TQ 250 KM i 384 Nm by TuneUp Gdańsk
Olo,dzisiaj jest święto,więc nie można zakłócać spokojuCORNEK pisze:nie ma problemu, jutro mam czas się nią zaopiekować
ale lamerski test - autor pisze o "pierwiastku szaleństwa". czego on się nażarł?karpi78 pisze:http://www.autokrata.pl/artykul/test-vo ... f-r-11659/
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
a to moze zapodam tu:
najmocniejsze auto z silnikiem R (VR6) ?
golf mk2 z Danii (ktech) obecnie 1100KM @1100NM - silnik R36 pędzony GT42 - potencjał silnika ogromny, liczby jak w GTRach z AMSu poniżej wykres
ja osobiście nieco żałuję że silniki VR6 FSI nie trafiły do eRki w 6 generacji, pewnie kiedyś w moim audi taki zagości
najmocniejsze auto z silnikiem R (VR6) ?
golf mk2 z Danii (ktech) obecnie 1100KM @1100NM - silnik R36 pędzony GT42 - potencjał silnika ogromny, liczby jak w GTRach z AMSu poniżej wykres
ja osobiście nieco żałuję że silniki VR6 FSI nie trafiły do eRki w 6 generacji, pewnie kiedyś w moim audi taki zagości
Przy tych mocach i tak pewnie całkowicie zrezygnowano z bezpośredniego wtrysku i zastosowano zwykły wielopunkt jak w R32.
wtryski są w kolektorze 6x1200ccm
jest tez płyta
ot taki niepozorny 9 sekundowy golf
jest tez płyta
ot taki niepozorny 9 sekundowy golf
ile koni ma teraz @Rybak pod maska bo w watku Rgruppe treffen 2 widzialem duzo ++ przy jego zgloszeniu
@zlos a Ty mierzyles ile Ci koni przybylo?
@zlos a Ty mierzyles ile Ci koni przybylo?