[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes
SPRZEDAM! http://otomoto.pl/volkswagen-golf-gti-2 ... 53578.html" onclick="window.open(this.href);return false; ZAPRASZAM!
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes [SPRZEDAM!]
sagano88,
Wiesz co się ciśnie na usta.. Co następne ?
Wiesz co się ciśnie na usta.. Co następne ?
Szukasz porady n/t detailingu czy profesjonalnych kosmetyków ? Napisz w nowym dziale
http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=175
Bio, lepiej nie pisać, bo wstyd
w sumie plany nie głupie, poza jedną rzeczą, ale to nie przemówisz ;P
w sumie plany nie głupie, poza jedną rzeczą, ale to nie przemówisz ;P
Mi się akurat udało wytropić drania mimo, iż byłem saabemsagano88 pisze: synec napisał(a):kurde jak to mozliwe ze sie na manii nie spiknelismy?
Szkoda... Ale pewnie, dlatego ze bylem doslownie chwilke w sobote od godz. 15-tej do 18-tej. Zachaczylem wracajac z nad morza.
Koło mojego miejsca pracy codziennie przyjeżdża babeczka mk2 w kolorze kawy z mlekiem i ma motor 1.6d w automacie. Może zainteresowany?? Mogę ją spytać. ładny stan
Nie no. Na poważce to co pisałem wcześniej, obstawiam 6n2 GTi i zrobić zeń grubasa albo chamskie mk3 VR6 na suszarce
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
steniu4, co ty jakby tak planował to by było bez wad.
Oglądaliśmy dzisiaj takiego jednego fajnego Golfika, fajny nie bity, ale cały do malowaniam ,a gościu chciał sporo... Nie straczzyło by na zawias
Oglądaliśmy dzisiaj takiego jednego fajnego Golfika, fajny nie bity, ale cały do malowaniam ,a gościu chciał sporo... Nie straczzyło by na zawias
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Zobaczymy co z tego wyjdzie? Steniu ma racje z 6N2, ale bardziej tzw. MK3,5 na wypasie To co truckmanowi sie nie podoba to klekot pod maska, ale to zawsze bardziej rozwojowe. Bede myslal pozniej, a spieszyl sie napewno nie bede. Zawsze mozna troche komunikacja miejska pojezdzic
sagano88, W Cabrio idziesz ? Ładnie
Szukasz porady n/t detailingu czy profesjonalnych kosmetyków ? Napisz w nowym dziale
http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=175
Ta i dach otwarty i kle kle... Cyrk na kołach. Jak chcesz diesla to daj 4 i swojego i dam ci varianta
W sumie gra warta świeczkitruckman pisze: Jak chcesz diesla to daj 4 i swojego i dam ci varianta
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Oj tam, oj tam... Pewne, jedno z lepszych w PL czarne cabrio tez jest w dieslu Pogadamy jak juz kiedys bedzie. No i najmocniejszy silnik poza 2.0 115KM, bo z takiego 1,9 110KM napewno wiecej sie wycisnie tanim kosztem.
No jest jest. Ale nie mówimy tutaj o najlepszym cabrio w polsce.
Jak będzie diesel to dobrze razem będziemy modzić na moc
Jak będzie diesel to dobrze razem będziemy modzić na moc
Ostatnio było MK4 w cabrio do sprzedania po spawie na VR6 za dosyć fajne pieniądze. Jak coś sagano88 to odezwij się do mnie na PW to powiem Ci gdzie szukać jak jesteś zainteresowany
Dalej wisi. Adrian chce ekonomiczny samochód bo na vr to go nawet po flaszce nie idzie namówić
Ty chyba nie do końca pomyślałeś co napisałeś...sagano88 pisze:Zawsze mozna troche komunikacja miejska pojezdzic
Nie tanim, tylko tańszym kosztem. Ale fakt 110ps najlepszy motor. Polecę Ci speców co na manii pokazali co można zrobić z tego silnikasagano88 pisze:najmocniejszy silnik poza 2.0 115KM, bo z takiego 1,9 110KM napewno wiecej sie wycisnie tanim kosztem
Ja Ci dam. Nawet dzisiaj Pasuje?truckman pisze:daj 4 i swojego i dam ci varianta
VR fajny i dobrze krzyczy ale z punktu widzenia ekonomicznego nie stoi wysoko w mojej klasyfikacji. Nie te czasy... Teraz lepiej koksować diesla. (przypominam, że do niedawna, całe swoje życie byłem wrogiem, przeciwnikiem i haterem aut na ropę) Ale jak widać człowiek nie kamień, czasem zmienia poglądy...
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)