Skąd śruby zacisków tył ?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Mam pytanie czy śruby do zacisków tylnych pasują może od jakiś innych ? i gdzie można takie dostać bo na allegro coś nie widzę ? Mam też problem z tłoczkiem który się okazał zdekompletowany nie ma tej śruby z gwintem trapezowym ! W sklepie z częściami nic mi nie poradzili a bez tego nie ma ręcznego ...
- Paweł Marek
- V.I.P.
archeolog, kiedyś kupowałem, wszedłem do zwykłego ogólnego sklepu moto i dostałem mieli na stanie. Gorzej jest ze śrubami mocującymi jarzmo. W ASO czekanie 2 tygodnie, ale w żeleźniaku na bieżąco odpowiedniej twardości tyle że na zwykły klucz nie na imbus
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.
chyba 36 w zamienniku na stronę
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- klintonMK2
- Gadatliwa bestia
Re: Skąd śruby zacisków tył ?
Paweł Marek pisze:w żeleźniaku na bieżąco odpowiedniej twardości tyle że na zwykły klucz nie na imbus
dokładnie, sam robiłem to parę dni temu i w dwóch starych śrubach obrobiłem gniazda na imbus, więc musiałem dokupić. w żelaźniaku prosisz o śruby M10x1.25 długości bodajże 20 lub 25mm, twardość 10.9 (taka chyba była też oryginalnie)
My chyba o czym innym piszemy ja nie mam śrub które mocują sam zacisk na jarzma nie wiem jak ona wyglądają ale chyba w żelaźniku nie dostane bo to one mają pracować w prowadnicach ???? Tulejek też nie mam ... ;/
- Paweł Marek
- V.I.P.
archeolog, napisałem 36 zeta dałem za śruby o które ci chodzi a o tych mocujących jarzmo napisałem bo nie byłem pewien o które śruby pytasz.
W końcu wiem czego szukam ... nazywa się to prowadnica i wchodzi sobie w tuleje w jarzmie ... faktycznie na stronę ok 35zł
Do czego to ma być MK2,3,4,? Jak do MK4 to mam całe jarzma z tymi śrubami z mk4 jak potrzebujesz. Odmalowane. 50zł za oba.