SZERSZEŃ: Golf R + wydech MG + CS dolot i soft 3.0 = 360KM
Moderator: G0 Karcio
SZERSZEŃ: Golf R + wydech MG + CompSport 3.0 = 340KM
Oryginalna złączka do IC dzisiaj wlatuje do auta
Jutro wymiana hebli, oliwy, filtrów... Muszę też zapytać o chłodnicę klimy, bo jak ją zobaczyłem podczas instalacji IC, to dech zapiera, jak ładnie wykamieniowana Może uda się na gwarancji?
Jutro wymiana hebli, oliwy, filtrów... Muszę też zapytać o chłodnicę klimy, bo jak ją zobaczyłem podczas instalacji IC, to dech zapiera, jak ładnie wykamieniowana Może uda się na gwarancji?
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Tomku jednak tego chłopaka nie będzie w tym tygodniu, jak pojawi się nowy termin to dam znać Masz jakieś kolorystyczne pomysły odnośnie wnętrza? Pomysł z alcantarą popieram, ale koniecznie obszyj nią podsufitkę Jak tak dalej pójdzie to razem z Jarkiem oddalicie się mi za bardzo w kwestii tuningu
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
2010 - 2014 Golf .:R20
-
- Ma gadane
- Kontakt:
przy takich modach jeszcze obowiazkuje gwarancja?>
Z tego co wiem, jeśli wymieniasz np. IC to tracisz gwarancję, ale tylko na układ z IC związany, tak samo z silnikiem, wydechem itd. Więc skoro do klimy nie rozpuszczał gazów z Huty Szamotuły to gwarancja powinna obowiązywać.
Daj znać, może mi podpasuje. Ja będę w BB u Patryka za mniej więcej 2 tygodnie - wlatuje dolot i poprawka wirusa.MatthewG pisze:Tomku jednak tego chłopaka nie będzie w tym tygodniu, jak pojawi się nowy termin to dam znać Masz jakieś kolorystyczne pomysły odnośnie wnętrza? Pomysł z alcantarą popieram, ale koniecznie obszyj nią podsufitkę Jak tak dalej pójdzie to razem z Jarkiem oddalicie się mi za bardzo w kwestii tuningu
Odnośnie tapicerki, to chodzi mi po głowie ciemnoszara alcantara z czerwonymi (niewielkimi) akcentami (patrz moje felgi). Do tego obszycie kierownicy z czerwonym szwem i kilka smaczków w środku. Podsufitka możliwe że też będzie zmieniona. Wszystko na ori fotelach i elementach.
Nie dowiem się dopóki nie spróbuję A założyć z góry, że już nie obowiązuje można zawsze, jeśli nie jest się złosiemanimag18 pisze:przy takich modach jeszcze obowiazkuje gwarancja?
W VCDSie w blokach pomiarowych silnika jest coś takiego przynajmniej w TDI, że podaje aktualny moment obrotowy silnika, obroty, czy był byś w stanie sprawdzić robiąc logi czy wskazania z VCDSa pokrywają się z rzeczywistymi wartościami?
Wiem że są tam też bloki które pokazują moment żądany przez kierowcę i wiele innych rzeczy. Jeśli dobrze czytam to 120 blok pomiarowy podaje między innymi aktualny moment obrotowy
Wiem że są tam też bloki które pokazują moment żądany przez kierowcę i wiele innych rzeczy. Jeśli dobrze czytam to 120 blok pomiarowy podaje między innymi aktualny moment obrotowy
Widziałem coś takiego, faktycznie. Ale wartości tam są podawane algorytmem w stosunku do obrotów. Stałą w algorytmie jest wartość fabryczna, nie ma więc większego sensu podglądanie tych wartości w aucie po modach.1 6 D pisze:Wiem że są tam też bloki które pokazują moment żądany przez kierowcę i wiele innych rzeczy. Jeśli dobrze czytam to 120 blok pomiarowy podaje między innymi aktualny moment obrotowy
p.s. Próbowałem się z tymi plikami CLB, ale program ich nie odkodowuje dobrze, bo są różnice w formacie plików. Program niestety pisał Rosjanin, trudno mi się do niego dobrać (nazewnictwo zmiennych jak z rakiety Sojuz)
Panowie Szlachta, imprezkę dla Rmaniaków organizuję, 22.10.2011, Ułęż, Motopark. Link w podpisie. Wpisywać się, obecność obowiązkowa
p.s. Heble z przodu wymienione (tarcze przepaliłem na pojeżdżawce). Skromne 2.000 zeta
p.s. Heble z przodu wymienione (tarcze przepaliłem na pojeżdżawce). Skromne 2.000 zeta
Re: Mk6 Golf R + wydech MG + CompSport 3.0 = 340KM
ja ci moge polecić tych o tozlos pisze:Widziałem w wątku na mazowieckiej grupie Dzięki wielkie, będę się do nich odzywaćstrzalasp pisze:Firma z okolic Włocławka
http://www.tapicer.szczecin.pl/pl/" onclick="window.open(this.href);return false; (kolegi ojca warsztat, widziałem nie jedno auto od nich w nie jednym siedziałem nie jedno macałem, jak dla mnie lepiej robią jak Java)
no i będziesz miał okazje podjechać na Szczecin
Tę trasę akurat Tomek dobrze zna,bo latem odwiedził SzczecinTadekk pisze: i będziesz miał okazje podjechać na Szczecin
To się może skończyć nie tapicerem, ale izbą wytrzeźwieńTadekk pisze:no i będziesz miał okazje podjechać na Szczecin
W poniedziałek stawiam autko do polerowania kolektora. Wczoraj Jacek polatał obok mnie swoją eRką z taką polerką i już mu zazdroszczę Bardzo ładnie się zbiera, naprawdę fajny mod.