MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman [ Sprzedam ]
pewnie że żal. Jeszcze wczoraj się o tym że jest dużo pozalewanych, także ciężko kupić dobre auto
Jakby się nie sprzedał to na pewno podziałam kiedyś przy nim na grubo
Jakby się nie sprzedał to na pewno podziałam kiedyś przy nim na grubo
- Dominik2566
- Ma gadane
truckman, słuchaj na necie znalazłem ze na tych oponach co mam to po mieście mam mieć 2.0 bary a na trasie 2.5 bara a ty jak myślisz ???
Dominik2566 to nie mój temat, ale takie pytania to raczej na PW zadawaj, bo zaśmiecasz koledze temat.
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
- Dominik2566
- Ma gadane
no przykre, ale patrząc z drugiej strony, taki Ja. Nawet od kumpla a bym nie kupił. Nie lubię gotowców. Lepiej kupić te 2kPLN taniej i dłubać po swojemu... Ale patrząc na moje byłe mk4 trzeba wierzyć w siebie i próbować bo zawsze wśród tłumu znajdzie się ktoś, kto doceni projekt i weźmie go na siebie... Truck nie odpuszczaj, bo wiadomo jest o wszystkim co się działo z autem. Kurcze takiego kruka to trzymaj. Może uda się ominąć sprzedaż...Vieri pisze:później sprzeda je max ze 2 tysiące ponad średnią cenę rynkową
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
Chyba nic
skrzynke podłączyliśmy z pekolem i to tyle. Jeździ. Będę ogarniał wnetrze w najbliższym czasie. Myślę ze będzie fajnie
skrzynke podłączyliśmy z pekolem i to tyle. Jeździ. Będę ogarniał wnetrze w najbliższym czasie. Myślę ze będzie fajnie
To wrzuć jakieś foto po robocie
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
Spokojnie, nie napisalem ze montuje wszystko jutro
Do wiosny będzie wnętrze porobione, a pomysłów mam kilka.
Do wiosny będzie wnętrze porobione, a pomysłów mam kilka.
Re: MKIV Variant by truckman
Zmieniłem zegary.
założylem wraz z pekolem granie w bagażniku. Nic specjalnego. Jakieś zdjęcie wrzuce jak zrobię.
Teraz ubezpieczenie, przegląd, nowy olej, zbieżność. Także wizualnie narazie pas. Dzwoniłem o obszycie boczków. Cena mi odpowiada więc tył na pewno w tym roku zrobię bo to nie tylko obszycie ale bardziej złożony plan na zrobienie drzwi raz a porządnie. Więc trochę gratów muszę pozbierać.
założylem wraz z pekolem granie w bagażniku. Nic specjalnego. Jakieś zdjęcie wrzuce jak zrobię.
Teraz ubezpieczenie, przegląd, nowy olej, zbieżność. Także wizualnie narazie pas. Dzwoniłem o obszycie boczków. Cena mi odpowiada więc tył na pewno w tym roku zrobię bo to nie tylko obszycie ale bardziej złożony plan na zrobienie drzwi raz a porządnie. Więc trochę gratów muszę pozbierać.
MKIV Variant by truckman
Tak jak miałem. Pół. Jakby był cały to bym od razu się pochwalił i na zapłon przełączył.
cena atrakcyjna więc nie było co się zastanawiać. Teraz muszę dekory od r kompletować bo zegar do niczego nie pasuje narazie a jest całkiem fajny. Dużo nowocześniejszy. Jak trafie kiedyś pełny w dobrej cenie to kupie. Na tego klient zawsze się znajdzie.
cena atrakcyjna więc nie było co się zastanawiać. Teraz muszę dekory od r kompletować bo zegar do niczego nie pasuje narazie a jest całkiem fajny. Dużo nowocześniejszy. Jak trafie kiedyś pełny w dobrej cenie to kupie. Na tego klient zawsze się znajdzie.