MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman
No dobrze no to mod zegarów( aktywacja zasięgu):
Bagażnik, bez szału. Zabudowy nie zrobię bo dopiero co kupiłem skrzynkę więc niech sobie pogra. Jedyna możliwa zabudowa to w lewy boczek, chciałem zrobić coś w oparciu o skrzynkę na tylnej ściance, ale koła nie wyciągnę
Nowy środek do pielęgnacji wnętrza, towar z niemiec, katalogowo droższy od Gliptone, efekt mega.
Bagażnik, bez szału. Zabudowy nie zrobię bo dopiero co kupiłem skrzynkę więc niech sobie pogra. Jedyna możliwa zabudowa to w lewy boczek, chciałem zrobić coś w oparciu o skrzynkę na tylnej ściance, ale koła nie wyciągnę
Nowy środek do pielęgnacji wnętrza, towar z niemiec, katalogowo droższy od Gliptone, efekt mega.
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
zimnylech, przeciez jest srodkowy. Skorka daje rade! Jeszcze tak zadbanej nie widzialem, ale to owoc codziennego smarowanka jakiego jestem swiadkiem
Czyli z zegarami dalo rade i temat ich zamkniety?
- BLACK DEVIL
- Użytkownik
MKIV Variant by truckman
Proszę mi tu powiedzieć czym robiłeś dokładnie skóry ?, właśnie wróciłem z trasy z nowym pakunkiem jakim jest całe bananowe wnętrze tylko jest zajechane jak pięty Jezusa . Mam całą zimę by je doprowadzić do ładu tylko nie wiem czym…..
GERMAN BY 2012 http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=409346" onclick="window.open(this.href);return false;
MKIV Variant by truckman
dalej otwarty, ale to pw jak cosCzyli z zegarami dalo rade i temat ich zamkniety?
przeciez jest...sodkowy zaglowek przydalby sie jak w ori ale skora super
ori kanapa targana z ori cupry...
Specyfiku nie zdradzę z pewnych względów, ale jest firma Gliptone, wiele osób poleca, ogólnie za 200 zeta masz super zestaw, nie kupuj megsa bo to lipa, a nie mleczko do skóry...
MKIV Variant by truckman
No wreście stwierdziłeś że goffer zostaje
Zacna bryczka. Szkoda oddawać.
Zacna bryczka. Szkoda oddawać.
Zapraszam,mój mk3 varia(n)t
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=400073" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=400073" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: MKIV Variant by truckman
w golfie kombi ori srodkowy jest taki ,,plaski'' wyprofilowany. jak tu. przymierzalem od kolegi ukiloki i jest roznica wizualna oczywisciesagano88 pisze:zimnylech, przeciez jest srodkowy. Skorka daje rade! Jeszcze tak zadbanej nie widzialem, ale to owoc codziennego smarowanka jakiego jestem swiadkiem
jak TRUCKMAN nie zdradzi tajemnicy to naprawde glipstone daje rade.
MKIV Variant by truckman
Pierwsze słyszę, widziałem kilka razy Bore z 3 zagłówkami i wszystkie były identyczne z tą dziurką po środku. Golfa nie widziałem albo nie zwróciłem uwagi.w golfie kombi ori srodkowy jest taki ,,plaski'' wyprofilowany. jak tu. przymierzalem od kolegi ukiloki i jest roznica wizualna oczywiscie
Fotele mam z Leona więc zagłówki też z Leona, proste Zmieniać nie zamierzam bo 3 takie same robią według mnie robotę i wygląda to dobrze.
Nie zdradzęjak TRUCKMAN nie zdradzi tajemnicy to naprawde glipstone daje rade.
Tylko jak fotele masz mocno zajechane w sensie brudne to gliptone da radę zrobić z nich nówki, ale jak poprzecierane i popękane to nic nie zrobisz, myślę że masz tą świadomość? ale jak włożysz to obadamy co tam przytaszczyłeś
Może sagano da pojeździć cabrio to może zostaćZacna bryczka. Szkoda oddawać.
MKIV Variant by truckman
kolega wlasnie z bory kombi ma ten srodkowy mniejszy, kupuje materialowy i jak bede obszywał na wiosne boczki to maly tez poleci. glipston tylko mam do czyszczenia i pielegnacji bo moje fotele w super stanie
MKIV Variant by truckman
dobra jest. JA taką samą eksploatuję od czasów poprzedniego mk4 i jestem zadowolony. Za tą kwotę nie można nic lepszego znaleźć (myślę o nowych)...truckman pisze:dopiero co kupiłem skrzynkę więc niech sobie pogra
Do skóry?? Zajrzyjcie tu. Sprawdzone w saabikach (kilku)
http://lederzentrum.pl/czeste-pytania/t ... mochodowa/" onclick="window.open(this.href);return false; Dobre mają filmiki na YT szczegónie jak chodzi o "odnawianie" skórek w aucie...
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
MKIV Variant by truckman
100 zeta mysle ze niewiele.dobra jest. JA taką samą eksploatuję od czasów poprzedniego mk4 i jestem zadowolony. Za tą kwotę nie można nic lepszego znaleźć (myślę o nowych)...
MKIV Variant by truckman
Piekny ten Twoj kombiak
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 15&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
MKIV Variant by truckman
W tych czasach 100ziko jest nic nie warte... Ja dawałem 140pln wtedy i powiem, że to już kolejna skrzynia niebieskiej kropki i jestem zadowolony jak na tą klasę i moje wymagania...truckman pisze:100 zeta mysle ze niewiele.
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)