[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes [SPRZEDAM!]
Dzieki! steniu4 Szkoda go i coraz bardziej do mnie to dociera. Sa dalsze plany na nowe kolo, wieksza glebe, itp... ale akurat co do swapa to chyba nie ma sensu. W MK4 to zaden progress porownujac starsze auta, bo taniej mozna kupic mocniejsze 1.8T, albo V5 tak jak fabryka wypuscila bez zbednego kombinowania. Fakt chcialbym cos mocniejszego, ale do toczenia sie na glebie (a chce jeszcze nizej zejsc) obecny wystarczy. Mozna do niego dolozyc pare detali i bedzie lepiej po otwarciu maski
Muskularny to on bedzie/moze byc jak wpadnie szersza felga
Dokładnie, na glebie nie ma sensu myśleć o swapie, chyba ze na air...
wkladaj aira a w lutym ogarniemy lakier na nim jak wpadne do PL to zaoszczedzisz na lakiernika
Re: [MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes [SPRZED
Hah Ja do dzisiaj żałuję tamtego mk4 chociaż był zwyczajny.... Ale już wiedziałem co w nim siedzi... Do tamtego wrzucił bym mocniejszy motor i bym się cieszył. Ale życie uczy. Przynajmniej drugi raz wziąłem się za SAABa i znów się czegoś nauczyłem... A fakt. Na miasto AKL jest świetny. Zapewnia jakieś osiągi przy normalnym spalaniu i nic się z nim nie dzieje... Ja teraz buduję upalacza i wrzucam mu gewinte. Przy hamowaniu będę polerować dokładkę Ale to po zimiesagano88 pisze:Dzieki! steniu4 Szkoda go i coraz bardziej do mnie to dociera. Sa dalsze plany na nowe kolo, wieksza glebe, itp... ale akurat co do swapa to chyba nie ma sensu. W MK4 to zaden progress porownujac starsze auta, bo taniej mozna kupic mocniejsze 1.8T, albo V5 tak jak fabryka wypuscila bez zbednego kombinowania. Fakt chcialbym cos mocniejszego, ale do toczenia sie na glebie (a chce jeszcze nizej zejsc) obecny wystarczy. Mozna do niego dolozyc pare detali i bedzie lepiej po otwarciu maski
To zapiszę się w kolejce jeśli można Najbardziej, to chodzi o specjalistę z polecenia... Kilka elementów by było do poprawki...mosiek pisze:wkladaj aira a w lutym ogarniemy lakier na nim jak wpadne do PL to zaoszczedzisz na lakiernika
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Nie powiem, ze taki plan kusi. A z lakierem to mi z nieba spadles i Twoja pomoc byla by niezmiernie potrzebna Moze cos bysmy z tego zrobili.mosiek pisze:wkladaj aira a w lutym ogarniemy lakier na nim jak wpadne do PL to zaoszczedzisz na lakiernika
No, no to czekam z niecierpliwoscia. Jak moj zostanie tez zblizy sie do ziemi. Poszuramy razemsteniu4 pisze:Ja teraz buduję upalacza i wrzucam mu gewinte. Przy hamowaniu będę polerować dokładkę Ale to po zimie
Jesli chodzi o specjaliste z polecenia i lakierowanie to jest pewien tani i dobry gosciu w Swarzedzu. Juz kilku testowalo jego mozliwosci.steniu4 pisze:To zapiszę się w kolejce jeśli można Najbardziej, to chodzi o specjalistę z polecenia... Kilka elementów by było do poprawki...
To się zgadamy później. U mnie zawsze pierwszeństwo ma mechanika. Ogarnę pompę i wtryski, soft, gwint a na koniec blacha. Kto wie, może w śliskie zimowe dni zjawi się sponsor z podporządkowanej... Akurat tego mi nie będzie żal. W mojej chorej głowie rodzi się plan na mocarza, ale szczur z wyglądusagano88 pisze:Jesli chodzi o specjaliste z polecenia i lakierowanie to jest pewien tani i dobry gosciu w Swarzedzu. Juz kilku testowalo jego mozliwosci.
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes
Ostatnim chyba w tym sezonie zlotem jaki odwiedzil Golf bylo BBQ w Środzie Wlkp., organizowane przez Wolfsgruppe na terenie "Pachura Motor Center" i zakonczenie sezonu Wlkp. w Kotlinie:
Zdjecia dzieki uprzejmosci Sylki "Zmylki"
Zdjecia dzieki uprzejmosci Sylki "Zmylki"
Ostatnio zmieniony pn paź 10, 2011 22:47 przez sagano88, łącznie zmieniany 1 raz.
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes [AKTUAL]
byłem widziałem auto godnie się prezentuje teraz widze jak mi dużo brakuje ale powolutku
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Merffik, a to kolo Ciebie stalem? Gdzie tam brakuje? Twoj przynajmniej dobry OEM + Tez od poczatku przyciagnal moja uwage.
Podziekowal!
Podziekowal!
kawał dobrej roboty, podoba mi się obecny wizerunek auta
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Dzieki shift! W dalszych planach jest wiele wiecej do zrobienia, a przede wszystkim szersze kolo, takze ostatniego slowa nie powiedzialem . Zobaczymy jak jego losy sie potocza.
Znalezione w sieci pare fotek z BBQ i Kotlina:
Znalezione w sieci pare fotek z BBQ i Kotlina:
Świetna fura, mody mega i te połaczenie srebrny + czarny na przedzie WYMIATA