[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
[mk IV] SMOŁA by PELE - SPRZEDAM
Imho albo czerwony Merc albo Czerwone Audi
Szukasz porady n/t detailingu czy profesjonalnych kosmetyków ? Napisz w nowym dziale
http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=175
co nieco już poszło do Peltona na PW w tej sprawieBio pisze:Imho albo czerwony Merc albo Czerwone Audi
-
- Mały gagatek
jak dla mnie 1 albo 3 ( w takich kolorach, bo oryginalnie też bardzo fajnie ) ...........ta 3 ttttto jest czarnuch że huhu hehe a jeszcze szyby czarne.... strach się bać :D:D
Pozdro
Pozdro
Jest:
- Skoda Octavia I GLX 1.9 TDI AGR
- Golf II 1.8 zwyklaczek
Był :
- Golf IV 1.8T AirRide "Jamajczyk"
- Skoda Octavia I GLX 1.9 TDI AGR
- Golf II 1.8 zwyklaczek
Był :
- Golf IV 1.8T AirRide "Jamajczyk"
Faktycznie FMIC'a nie widać za co wielki plus bo to co mnie strasznie zniechęca do większej mocy (oprócz dużej gotówki ) to te niezbyt piękne oczojebne instalacje fmica. Tak poza tym modyfikacje mechaniczne kładą na kolana, aż się zastanawiam czy ty jeździsz na wprost czy bokiem Z wyglądu też zajebiście, mam nadzieje że się nie sprzeda bo wielka szkoda by było Wiadomo z czasem nuda się pojawia ale kilka razy zastanowić się, a może schować autko na tydzień do garażu i zobaczysz jak zatęsknisz Jak dla mnie żeby kupić jakieś sensowne autko po mk4 to trzeba co najmniej 35 tysiaków wyłożyć żeby było coś dobrego
Moje BYŁE mk4:viewtopic.php?t=326999
Moje aktualne SLK 200 viewtopic.php?f=169&t=492094&p=5904624#p5904624
Castillo, w tym wypadku mógłby nawet tyłem jechać i tak nikt nie zauważy, bo takie bąki puszcza.
Kurde mój też pierdzi, ale czasem się to przydaje Chociażby na złośliwych rowerzystów, jedzie taki środkiem pasa i nie puści, a kurde z naprzeciwka jeden za drugim, to jak wyprzedzę to potem but do dechy od niskich obrotów, a delikwent wdycha te smordy za kare coś takiego -->
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moje BYŁE mk4:viewtopic.php?t=326999
- hugo00
- Użytkownik
stare dobre pier.olnięcie smołkiem.
Rób cichego morderce, tacy są najlepsi. Pomysł z czarnym kołem by mi sie podobał ale jednak na innej feldze. Chyba ze dodac do tej smaczka np wewnetrzne krawędzie na czerwono ?
Ps. Pele u mnie dzis zdjalem dym, co ciekawe auto stało sie bardziej ru.hawe w dolnych partiach. Dawaj na korekte ;P
Rób cichego morderce, tacy są najlepsi. Pomysł z czarnym kołem by mi sie podobał ale jednak na innej feldze. Chyba ze dodac do tej smaczka np wewnetrzne krawędzie na czerwono ?
Ps. Pele u mnie dzis zdjalem dym, co ciekawe auto stało sie bardziej ru.hawe w dolnych partiach. Dawaj na korekte ;P
Pomiary G-tech
Mój czarnuch na gtb2260, ostrym wałku i dużych pompkach http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=160&t=403529" onclick="window.open(this.href);return false;
Mój czarnuch na gtb2260, ostrym wałku i dużych pompkach http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=160&t=403529" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nowicjusz
Myślałeś może nad lampami USA na tył, trochę by odmłodziły wygląd, a i czerwień ładnie tam wygląda. Wtedy czarna fela też by pasiła...
kubaanizer, Dobrze prawisz, pasowałyby i do czerwonych dekielków na czarnym kole i do czerwonego koła
Z tym że.. wg. mnie w porównaniu do HBM czy HR więcej tego.
Z tym że.. wg. mnie w porównaniu do HBM czy HR więcej tego.
Szukasz porady n/t detailingu czy profesjonalnych kosmetyków ? Napisz w nowym dziale
http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=175