SWAP 1.8 20V Z PASSATA DO GOLFA mk3 1.8
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Mk2Wro, ale ja nie z ZABBA przekąłdałem ja to z kolegą NISSIN swapowałem do ibizy
Fahoo, aaa ten temacik tez mam w zakladkach czerwona cupra look profi robota
Może nie z passata 1.8T><>< ale w MK3 całkiem ładnie idzie zmieścić 1.8T i zachować wygląd jak oryginał
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... .google.pl" onclick="window.open(this.href);return false; tak wygląda u mnie... jeszcze troszke kosmetyki i będzie super
http://www.facebook.com/media/set/?set= ... .google.pl" onclick="window.open(this.href);return false; tak wygląda u mnie... jeszcze troszke kosmetyki i będzie super
-
- V.I.P.
- Kontakt:
Gdyby nie ten stożek to by było pierwsza klasa
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
bugalon, w modzonym 1,8t stozek to podstawa...bo serie wciaga do środka wiec tu jest to uzasadnione
właśnie rózne opinie słyszałem na ten temat..jedni mówią tak drudzy tak ja wybrałem właśnie stożek taki jak na zdjęciu z gąbki myślę ze dobrze wybrałem ..filtracja dobra auto sporadycznie używane nic tylko dbać o jego czystość i nawilżać tym olejkiem k&N i myślę ze będzie ok
Skrzynia padła rozrząd był do wymiany no i juz 3 lata to miałem wiec pora na coś innego..
jak macie jakieś zdjęcia swapów do mk3 1.8T to proszę o zdjęcia to tyle z mojej strony...