Słychać sygnał kierunkowskazów i awaryjnych
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Witam.
Od jakiegoś czasu przy wyłączonych kierunkowskazach i światłach awaryjnych co jakiś czas słychać dźwięk taki jak przy włączonych kierunkowskazach, tylko troszkę przyśpieszony. Czy wiecie co może być tego przyczyną. Pozdrawiam
Od jakiegoś czasu przy wyłączonych kierunkowskazach i światłach awaryjnych co jakiś czas słychać dźwięk taki jak przy włączonych kierunkowskazach, tylko troszkę przyśpieszony. Czy wiecie co może być tego przyczyną. Pozdrawiam
hmm przepalona żarówka? albo włącznik awaryjnych się sypie
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
grg474, a co miałaby do tego przepalona żarówka?
Podmień z kimś włącznik awaryjnych (zawiera przekaźnik od kierunków) i zobacz czy przejdzie
Podmień z kimś włącznik awaryjnych (zawiera przekaźnik od kierunków) i zobacz czy przejdzie
niby nic bo to przekaźnik a jednak spotkałem się z przypadkiem gdzie przepalona żarówka dawała taki objaw. Czemu nie wiem - po prostu się z tym spotkałem dlatego dałem pytanie
a że za winowajcę bardziej uważam włacznik to i jego wskazałem. Z tym, ze łatwiej sprawdzić czy faktycznie nie poleciała żarówka niż allegro > kup teraz > wpłatagrg474 pisze:hmm przepalona żarówka?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
Re: Słychać sygnał kierunkowskazów i awaryjnych
Daj znać czy podmienileś włącznik awaryjnych i czy pomoglo,mam ten sam problem.VoytasG pisze:Witam.
Pozdro
Szukam garażu/małej hali ok 50-70m2. w trójmieście najlepiej w Gdańsku info na pw.
- Mavrick
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Tykanie w skrzynce bezpiecznikow nie oznacza ze wina lezy po stronie przekaznika od kierunkow...u mnie czasem tez sie tak dzieje...do tej pory nie namierzylem tego ktory przekaznik ma ze soba problem. Proponuje wyjac i wlozyc kazdy przekaznik bardzo mozliwe ze ktorys styk zasniedzial i nie kontaktuje.
u mnie winowajcą była manetka od kierunkowskazów, wymieniłem i problem znikł