linka od szyb urwana... model GOLF MK 2
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
linka od szyb urwana... model GOLF MK 2
Przerwałol mi linke ta czesc ktora ciagnie w doł... czy da sie gdzie kupic sama linke czy trzeba cały mechanizm... na srotach wciskali mi całość... pomozcie
- Paweł Marek
- V.I.P.
jeśli sam się nie czujesz na siłach to jest dużo zakładów które dorabiają linki na wzór starej. Ale co to za problem. Kupujesz kawałek linki plecionki takiej samej grubości, dorabiasz zaczepy i końcówki z 5 mm kawałków przewierconego gwożdzia o grubości 6mm i zaklepujesz młotkiem na wzór starej linki. Pół godzinki pracy.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
no na szrocie koles rzucił mi cene 60 złBuniek85 pisze:masz elektryke czy nie??? bo jak niemasz to za 30 zl caly nowy mechanizm mozna kupic
[ Dodano: 26 Cze 2006 22:57 ]
elektryki niemam ale jak nieznajde nic taniego to załoze całe elektryczne.... wie ktos jak to sie wszystko montuje po kolei?
[ Dodano: 26 Cze 2006 23:01 ]
a nie lepiej w imadle scisnąć?? zreszta to niewiemPaweł Marek pisze:dorabiasz zaczepy i końcówki z 5 mm kawałków przewierconego gwożdzia o grubości 6mm i zaklepujesz młotkiem na wzór starej linki
http://sklep.intercars.com.pl/index.php?lang_id= kliknij na osobowe z lewej u gory i dalej wybierz typ auta.....nadwozie i szyby
- Paweł Marek
- V.I.P.
- daniocha76
- Nowicjusz
- Kontakt: