MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
- BLACK DEVIL
- Użytkownik
MKIV Variant by truckman
blado koperkowy róż
GERMAN BY 2012 http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=409346" onclick="window.open(this.href);return false;
MKIV Variant by truckman
i o to chodzitruckman pisze:mówimy o normalnych kolorach
Wysoko go wywindowałeś na zimę ;] prawie jak mój stoi teraz a może by tak rotiformik?
Oczywiście w 19"
MKIV Variant by truckman
Shmatan, nigdy w życiu parapet musi być
Ostatnio zmieniony sob lis 05, 2011 11:19 przez truckman, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: MKIV Variant by truckman
no już dobrze... Nie no jak nie czarny ani grafit bo już było, to srebrówka + poler... Kolor budy nieeee. Fatalnie.truckman pisze:steniu4, bez jaj, mówimy o normalnych kolorach, typu szary, kolor budy, jakieś takie normalne rzeczy a nie
Powiem Ci kolego, że ten grafit co Pekol przejął wg mnie dobrze pasował... Na pewno lepiej, niż czarny...
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
MKIV Variant by truckman
steniu4, zresztą można zawsze rozkręcić i przemalować
damy radę, trzeba tylko ostro przycisnąć z tymi boczkami bo tam utopię dużo kasy, a jeszcze tempomat muszę założyć przed świętami bo 150 km autostrady mam do domu, w ogóle jakiś cud w Polsce, wyjeżdżam z garażu w Poznaniu, jadę sobie 5 minut do autostrady, cały czas but, pod Rzepinem mam zjazd, obwodnica, 600 metrów i dom normalnie jak w DE
damy radę, trzeba tylko ostro przycisnąć z tymi boczkami bo tam utopię dużo kasy, a jeszcze tempomat muszę założyć przed świętami bo 150 km autostrady mam do domu, w ogóle jakiś cud w Polsce, wyjeżdżam z garażu w Poznaniu, jadę sobie 5 minut do autostrady, cały czas but, pod Rzepinem mam zjazd, obwodnica, 600 metrów i dom normalnie jak w DE
MKIV Variant by truckman
Shmatan, 13 zł...
bo dopiero od pierwszego grudnia otwierają pod świecko i do maja bezpłatnie więc tylko jeden odcinek mam płatny, tak to pewnie z 50 zeta będą chcieli więc starą dwójką będę latał.
bo dopiero od pierwszego grudnia otwierają pod świecko i do maja bezpłatnie więc tylko jeden odcinek mam płatny, tak to pewnie z 50 zeta będą chcieli więc starą dwójką będę latał.
- BLACK DEVIL
- Użytkownik
MKIV Variant by truckman
truckman, nie wiem co tam masz za nowe koło ale jak co to wczoraj kupiłem klucz do RH by rozkręcić parapety. Jak będzie potrzebny to daj znać, klucz porządny i posłuży długo.
GERMAN BY 2012 http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=90&t=409346" onclick="window.open(this.href);return false;
MKIV Variant by truckman
Spoko. Jak tylko koło będzie u mnie to wrzuce zdjęcia. Po prostu będę jechał razem z sagano bo on też w tym samym kierunku po kilka drobiazgów. Także razem pojedziemy. Zrzutka na paliwo i bardziej się oplaca niż poczta
Sprzedam moje przednie lampy. pełny smoked(nic więcej się nie da) i dodatkowo podwójny kierunek który ma barwione szkło. Chętnie wymienie się na zwykłe hella za dopłata.
Sprzedam moje przednie lampy. pełny smoked(nic więcej się nie da) i dodatkowo podwójny kierunek który ma barwione szkło. Chętnie wymienie się na zwykłe hella za dopłata.
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
http://vimeo.com/31977280" onclick="window.open(this.href);return false; w 6:05min. ladnie siadlo Zreszta jak 4:18min. Niebawem wspolny trip...
MKIV Variant by truckman
BLACK DEVIL, klucz sie przyda...
ale wysyp rh bedziemy mieli truckman myslalem nad tym samym kolem, dobrze ze zrezygnowalem
ale wysyp rh bedziemy mieli truckman myslalem nad tym samym kolem, dobrze ze zrezygnowalem
http://www.TuningShirts.pl - sklep z koszulkami tuningowymi !
MKIV Variant by truckman
sagano88, no co za menda
Ja ciebie kurrr nie sprzedałem przed kobietą, ani kolegami o wnętrzu ze skajki
Z tym że ta felga to nie jest ta co kupiłem, moja jest inna i kto teraz cwaniak?
Popatrz sobie dokładnie na rotor.
Ja ciebie kurrr nie sprzedałem przed kobietą, ani kolegami o wnętrzu ze skajki
Z tym że ta felga to nie jest ta co kupiłem, moja jest inna i kto teraz cwaniak?
Popatrz sobie dokładnie na rotor.
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
Dobre
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
MKIV Variant by truckman
showtime, skoro sagano spalił temat. To napisze. Kupiłem podobna felge. Nie taka sama. Moja ma znacznie szersze ranty i ładniejszy rotor. Przywiozę do domu to zrobię zdjęcia jak to wygląda. Nie będę wrzucał zdjęć od sprzedającego bo to bez sensu.
Jak coś to będę miał być może 215/40 na handel. Chyba ze ze zdrajca się dogadam na wymiane
Jak coś to będę miał być może 215/40 na handel. Chyba ze ze zdrajca się dogadam na wymiane