MK IV R32 Turbo by Daniel1d 590km
Moderator: G0 Karcio
- Łuki15
- Nowicjusz
MK IV R32 Turbo by Daniel1d
Ja pier..... Tyle kucy. Jakie doładowanie jest ustawione? Dolot jeszcze cały? Samochód rakieta w środku szatan nie kierowca Będzie się działo...
Gratuluję wyniku
Widzisz sens ciągnięcia obrotów powyżej 7.100?
Tlenek?
Widzisz sens ciągnięcia obrotów powyżej 7.100?
Tlenek?
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Pewnie by było trzeba zmienić wałki to może coś by się poprawiło na górze.Na hamowni był tyle kręcony odcinka jest na 7.5tyś ale na ulicy tyle nie będzie kręcony, shift light ustawi się poniżej 7.5tyś tak żeby po zmianie biegu obroty nie spadały poniżej obrotów w których jest maks moc.zlos pisze:Widzisz sens ciągnięcia obrotów powyżej 7.100?
www.proturbo.com.pl
Makes sense Ciekaw jestem co ostrzejszy wałek zrobiłby z górą.daniel1d pisze:Pewnie by było trzeba zmienić wałki to może coś by się poprawiło na górze.Na hamowni był tyle kręcony odcinka jest na 7.5tyś ale na ulicy tyle nie będzie kręcony, shift light ustawi się poniżej 7.5tyś tak żeby po zmianie biegu obroty nie spadały poniżej obrotów w których jest maks moc.
Nie odpisałeś, zapakowałeś (zgodnie z tradycją ) NOXa, czy kreski są na czystej benzynie?
- Rapix
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
czyli jednak sprzęgło udało się wzmocnić jest z dwumasem ?
PS. Daniel właśnie zamówiłem sobie również sterownik do haldex-a napisz proszę czy trudno było go zamontować może być na pw (i czy masz może fotkę ze środka gdzie umieściłeś sterowanie nim?)
PS. Daniel właśnie zamówiłem sobie również sterownik do haldex-a napisz proszę czy trudno było go zamontować może być na pw (i czy masz może fotkę ze środka gdzie umieściłeś sterowanie nim?)
Nitro nie ma Sprężarka ma wydajność ponad 700km więc nitro nie będzie potrzebnezlos pisze:Nie odpisałeś, zapakowałeś (zgodnie z tradycją ) NOXa, czy kreski są na czystej benzynie?
jest dwumas.Rapix pisze:czyli jednak sprzęgło udało się wzmocnić jest z dwumasem ?
jeszcze nie został zamontowany.W zestawie jest instrukcja montażu Jak zamontuje to dam znać.Rapix pisze:PS. Daniel właśnie zamówiłem sobie również sterownik do haldex-a napisz proszę czy trudno było go zamontować może być na pw (i czy masz może fotkę ze środka gdzie umieściłeś sterowanie nim?)
www.proturbo.com.pl
- Rafalek114
- Forum Master
- Kontakt:
Re: MK IV R32 Turbo by Daniel1d
zlos pisze:Makes sense Ciekaw jestem co ostrzejszy wałek zrobiłby z górą.daniel1d pisze:Pewnie by było trzeba zmienić wałki to może coś by się poprawiło na górze.Na hamowni był tyle kręcony odcinka jest na 7.5tyś ale na ulicy tyle nie będzie kręcony, shift light ustawi się poniżej 7.5tyś tak żeby po zmianie biegu obroty nie spadały poniżej obrotów w których jest maks moc.
Nie odpisałeś, zapakowałeś (zgodnie z tradycją ) NOXa, czy kreski są na czystej benzynie?
Walki pewnie by pomogly ,ale ja bardziej sie zastanawiam co by zrobily z zaworami ... to sa tylko seryjne zawory i na ostrych walkach roznie moglo by sie to skonczyc !! Wynik zacny pisalem juz na sr .... i wiem ze 600+ bedzie na wiosne
WWW.DIGITUN.PL
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
2011 - Najmocniejsze 20vt w Polsce na me7.5 631km/725nm
2014 - golf 35 edition 20tfsi na k04 - 402km / 505 nm
2014 - Jedno z najmocniejszych 20vt w Europie 826 km / 867 nm
Tym większy szacun do kresekdaniel1d pisze:Nitro nie ma Sprężarka ma wydajność ponad 700km więc nitro nie będzie potrzebne
Czekamy na onboardy i wyniki RL, dałbym flaszkę żeby zobaczyć jak to lata
i nie będzie juz niepotrzebnych dywagacji wśród zazdrosnych na temat nitro napisz jeszcze jak kolektor sie trzyma
to jest pewne ile było krzyku że s4 nie wytrzyma 600+ z nieruszonym dołem a wytrzymało Daniel udowodnie że VR 24V też wytrzymaRafalek114 pisze:i wiem ze 600+ bedzie na wiosne
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno