i jedne i drugie pasują.dupcia pisze:Jedni mowia ze dystanse 33 mm a drudzy ze pasuja 36
Pomoc w zestawieniu dobrego audio
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
tzn ? skad mam wiedziec które sa dedykowane? zakladał ktos kiedys dystanse do przodu do MKIV ?
Z choooja spadles czy co.Wchodzisz na allegro mk4 dystanse cala filozofia.Swoje wpasowalem od seata, kazde beda pasowac kwestia montazu ich.
http://allegro.pl/dystanse-mdf-golf-4-p ... 05160.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://allegro.pl/dystanse-mdf-golf-4-p ... 05160.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
ok dzieki a powiedz mi dystanse beda schowane pod tapicerka czy bedzie je widac?
Re: Pomoc w zestawieniu dobrego audio
będą wystawać przez blachę drzwi na zewnątrz!! Bądź tak łaskaw i wejdź w instalacje forumowiczów.... są 2 mk4, w jednym widać głośniki wyprowadzone przed tapicerkę i jest pytanie o grubość dystansu by taki efekt osiągnąć, jak zastosujesz 3-4cm to sobie sam resztę dopowiedz.... ja podpowiemdupcia pisze:ok dzieki a powiedz mi dystanse beda schowane pod tapicerka czy bedzie je widac?
NNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEE
BBBBBBBBBBBBBBBBBBBĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘDDDDDDDDDDDDDZZZZZZZZZZZZZZIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEE WWWWWWWWWWWWWWWWWWWWYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYSSSSSSSSSSSSSSSSSSSTTTTTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzieki, ale niewiem dlaczego takie oburzenie w ztwojej strony?!!! Niewiem czegos to sie pytam, proste !
-
- Forum Master
- Kontakt:
Nie wiesz, to poszukaj, pooglądaj. Masz dystanse do Golfa 4 to się kupuje, zakłada, a nie mącisz sobie, czy dystans do MK 4 będzie pasował dooooooo......... MK 4 - Proste ??
Wyciagnac glosnik przed tapicere to juz inna szkola jazdy, one sa lekko pod katem.Wiecej roboty, niz to warte.Glosnika nawet nie widac, ze jest w srodku pod tapicera.
Po to jest forum, aby sobie pomagac.Jak sie czegos nie wie to walkuje temat do wyczerpania.
Pod dystansami daje klej, albo silikon.
Po to jest forum, aby sobie pomagac.Jak sie czegos nie wie to walkuje temat do wyczerpania.
Pod dystansami daje klej, albo silikon.
Dex P99r >Macrom 59.16[Dynaudio md100&Macrom Md.4] >Audison vr203 & Hifonics falcon >PPI 4200AM >Sony XES S-12
Z tym się zgodzę, trzeba dystans rzeźbić samemu, aby wpasować się idealnie w otwór tapicerki... Sprzedawane dystanse np na Allegro nie pasują idealnie i głośnik jest nie co przesunięty względem otworu w tapicerce.slaww pisze:Wyciagnac glosnik przed tapicere to juz inna szkola jazdy, one sa lekko pod katem.
Z tym już się nie zgodzę, ponieważ u mnie w MK4 po wyciągnięciu wooferów przed tapicerkę, scena spod nóg, powędrowała na deskę Jeśli wiadomo o czym mowaslaww pisze:Wiecej roboty, niz to warte.
Z tym już się nie zgodzę, ponieważ u mnie w MK4 po wyciągnięciu wooferów przed tapicerkę, scena spod nóg, powędrowała na deskę Jeśli wiadomo o czym mowa [/quote]slaww pisze:Wiecej roboty, niz to warte.
wiadomo wiadomo, sam miałem w tym roku wyciągnąć Utopię przed tapicerę, ale mam chroniczny brak czasy :/ może przez zimę albo na wiosnę spróbuję;)
Ma 3way i nic nie bede wyciagal
Dzisiaj wziołem sie za montaz nowych głosników i radia. Po zdemontowaniu głosnika jest juz zamontowany fabryczny dystans plastikowy. Po zamontowaniu glosnika 165 bez problemu mozna otworzyc szybe. Powiedzcie mi czy zmieniac plastikowy dystans na dystans z MDF? Jest sens?
pozdrawiam
pozdrawiam
MDF jest lepszy, te plastiki to badziew.