MK2 GTi 1.8T, GTG SQUAD 247KM/292nm koniec projektu :)
Moderator: G0 Karcio
MK2 GTi 1.8T, GTG SQUAD 247KM/292nm syncro zadatkowane :)
Jakby był chętny na auto to 15000zł razem z syncro i skrzynią sprzedam. Kasa bardzo potrzebna na własną firmę
MK2 GTi 1.8T, GTG SQUAD 247KM/292nm pilnie sprzedam golfy
No i niestety nikt golfa kupić nie chce więc jedziemy dalej, a kasa się kombinuje z unii Golf zostaje rozebrany więc tego projektu następuje koniec. Co kupuję dowiedzą się zainteresowani w ciągu miesiąca. Oby zakup był warty gotówki bo powinno być nieźle. Niech mi ktoś przeniesie temat do zakończonych bo samemu mi głupio. Może drugie auto zasłuży na dział projekty
Co by to nie było to 4 motion będzie siedział w tym aucie. A niech się tam robi trzy lata ale powinno być grubo. Wszystko oczywiście robione będzie tylko w weekendy u rodziców więc nie mam parcia na czas budowy.
Re: MK2 GTi 1.8T, GTG SQUAD 247KM/292nm pilnie sprzedam golf
Sorry za OT: w Świętokrzyskim są jeszcze na to szanse?? Na Podkarpaciu kasa z UE dawno się skończyłaTAZ pisze: a kasa się kombinuje z unii
- Pinczek
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
a no czekamy czekamy niektorzy juz wiedza co sie swieci w piatek lece tazu ci skladac furmanke zeby na lawete w jechala to szykuj na sobote lawete
Koniec gadania, jak będzie nowe auto to będzie temacik, choć wolno będzie robiony. Wolę dwa lata ciułać ale grubo.
Re: MK2 GTi 1.8T, GTG SQUAD 247KM/292nm koniec projektu :)
Bla bla bla ja tam wszystko wimTAZ pisze:Koniec gadania, jak będzie nowe auto to będzie temacik, choć wolno będzie robiony. Wolę dwa lata ciułać ale grubo.