[GOLF MK3]VW GTI by PAPOL
Moderator: G0 Karcio
spyliłeś tą fajną furę?
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
spyliłeś tą fajną furę?
Edit 1- OEM+ -->> viewtopic.php?t=222953" onclick="window.open(this.href);return false;
Edit2 -->>viewtopic.php?f=88&t=538921
Juz pora byla,nie mialem na to auto czasu , inaczej jak sie jest na miejscu inaczej jak auto widzisz 2 -3 razy do roku.Spedzac wakacje w garazu to juz nie dla mnie.
- RafaelloW007
- Forum Master
ja sam sie dziwilem jak Ty tak dajesz rade siedzisz w uk, auto w pl, troche bezsens, marnujaca sie inwestycja, a tak ktos sie nim nacieszy, teraz nasuwa sie tylko pytanie czy bedzie jakis VW w uk?
Biedzie S3 ,amiast golfa i w PL. Chce sie cieszyc autem i jezdzic nim bez specjalnego przygotowania,golf wymagal zawsze skupienia,bylo ciezko gdzies nim pojechac bezstresowo chodzi wylacznie o to zeby go nie popsuc,niskie zawieszenie duze kolo i niska opona.Mam zone ona tez czasem chciala by podjechac w swoje miejsca a to auto sie nie nadawalo dla nikogo innego tylko dla mnie.Postanowilem zakonczyc ten temat . Bedzie moc w granicach 300 ale i zona bedzie mogla jezdzic,nie bedzie problemow tez z jazda po polsce i po za nia,lubimy zwiedzac dlatego podjalem drastyczna decyzje.
mam nadzieje ze zrozumiecie wybor.
mam nadzieje ze zrozumiecie wybor.
szkoda fury, miałem nadzieje że doczekam się lepszego finału w tym temacie, no ale cóż rozumiem cię w 100% bo sam mam takie dylematy jak bedzie audi to masz się pochwalić
one style, german style!!
mój Dziad viewtopic.php?f=87&t=473113
Nasza grupa facebook.com/vwaddictbk?ref=hl zapraszam do oglądania i lajkowania!!
mój Dziad viewtopic.php?f=87&t=473113
Nasza grupa facebook.com/vwaddictbk?ref=hl zapraszam do oglądania i lajkowania!!