MK2 G60 by borek81 "ORYGINAL PROJEKT"
Moderator: G0 Karcio
Re: MK2 G60 by borek81 "ORYGINAL PROJEKT"
Fakt czekałem na ekipe Trzeba było sie zatrzymac do bysmy słówko zamienili!Pozdro!trucker2 pisze:Widziałem golfa na żywo w Kołbieli jak czekałeś na pozostałych jadących do Ułęża , machałem do Ciebie z iveco chłodni. Śliczne auto , oryginalny stan to jedyny słuszny kierunek dla golfa w tym wieku.
Fakt mogłem się zatrzymać ale jak bym pas zblokował swoim żelastwem to mógł bym zostać zlinczowany przez jadących za mną .Co do stanu to myślę że fakt że auto nie zmieniało ciągle właścicieli i było traktowane hobbystycznie miało duże znaczenie. Właściciel na pewno się z tym zgodzi.
trucker2 pisze:Fakt mogłem się zatrzymać ale jak bym pas zblokował swoim żelastwem to mógł bym zostać zlinczowany przez jadących za mną .Co do stanu to myślę że fakt że auto nie zmieniało ciągle właścicieli i było traktowane hobbystycznie miało duże znaczenie. Właściciel na pewno się z tym zgodzi.
- Yasiu
- edition one
- Kontakt:
naprawde piękan golfina i do tego ten motor G60 widać ze właściciel obchodzi się z nim tak jak powinno się zajmować takimi perełkami,
długiego życia w twoich rękach mu życzę
długiego życia w twoich rękach mu życzę
mój mkII GTI Edition One
viewtopic.php?f=87&t=246062&start=210" onclick="window.open(this.href);return false;
V.A.G Korps -----------------> http://www.facebook.com/VAGkorps" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=87&t=246062&start=210" onclick="window.open(this.href);return false;
V.A.G Korps -----------------> http://www.facebook.com/VAGkorps" onclick="window.open(this.href);return false;
- Słowiu
- Grupa Świętokrzyska
- Kontakt:
Nie no po prostu ten Egzemplarz Miażdży.Cudo!!Nie będę już tu chyba zaglądał,zbyt zazdrosny jestem hehe ;p
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
MOJE BYŁE GTi
MOJE BYŁE GTi
- maj0nez
- VR6 user
- Auto: Skoda Octavia 1.8T + DSG
- Silnik: AUQ
- Kontakt:
Widziałem na majówce robi robotę Z przodu możesz dać białe kierunki takie były w niektórych modelach.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- djmaciek1313
- Ma gadane
- Kontakt:
Piękny VW:) i ten lakier Wszystko 100% na + oby tak dalej.Pozdrawiam
Dzieki wszystkim za pozytywne komentarze! Co do kierunków zostaje przy pomarańczowych bo jakos przenosza auto bardziej w tamte lata!
- Garyvw
- Forum Master
- Kontakt:
chyba sie starzeje,ale kiedys golf bez gleby nie robil na mnie zadnego wrazenia,dzis oddalbym 10 takich "glebogryzarek" za jeden taki jak twoj, genialne auto,na zdjeciach stan wydaje sie byc mega,za co wielki szacun coz moge jeszcze dodac,chyba tylko to,ze zazdroszcze i pozdrawiam
Niechcesz może się go pozbyć ?? bez zastanowienia oddał bym mojego mk3 za tego ;];] Przecudowny G60
VAG LoVe
Aktualne Mk4 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=89&t=544251" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje Dziecko VAGowe ;] było http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... Z#p5901160" onclick="window.open(this.href);return false;
Szczerze to nie ma tygodnia zeby ktos jakiejs propozycji mi nie składał i wtedy jeszcze bardziej sie napedzam do trzymania tego auta*TazZ pisze:Niechcesz może się go pozbyć ?? bez zastanowienia oddał bym mojego mk3 za tego ;];] Przecudowny G60
Auto stoi w garazu a ja dymam autobusem...wiec sam rozumiesz jak jest..Pozdro!
- marcindriver
- Ma gadane
I tak trzymaj! Jakbym miał takiego golfika w tak perfekcyjnym stanie, to bym go za żadne skarby nie sprzedał. To tak samo jakbyś się ukochanej pozbyłborek81 pisze:Szczerze to nie ma tygodnia zeby ktos jakiejs propozycji mi nie składał i wtedy jeszcze bardziej sie napedzam do trzymania tego auta*TazZ pisze:Niechcesz może się go pozbyć ?? bez zastanowienia oddał bym mojego mk3 za tego ;];] Przecudowny G60
Auto stoi w garazu a ja dymam autobusem...wiec sam rozumiesz jak jest..Pozdro!