[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes BBS, RECARO
Moderator: G0 Karcio
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
[MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes (BBS RS18")
truckman taa... zwlaszcza ten z prawej strony. Manulale! Pff... Sadzac po sprzedazy na allegro i przekopanych tematach to typowa usterka. Sterujac lusterkiem kierowcy rusza sie delikatnie lusterko pasazera, nie dziala regulacja gora/dol w pasazera (mimo sprawnych silniczkow), fiksuje grzanie mimo wymienionych mat no i wywala jego blad na VAG-u. Wymienimy zobaczymy
Dlatego pisze ze nie ma problemu ogólnie to oba lusterka u mnie nie chodzą
a czytałeś instrukcje z tego co wiem jest coś tam o tymsagano88 pisze:Sterujac lusterkiem kierowcy rusza sie delikatnie lusterko pasazera
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
michalqqr, nie wiem? Mozesz napisac cos wiecej? Wczesniej bylo wporzadku, dlatego dzialam w tym kierunku.
Jak ruszasz lewym to prawe też się zmienia. Niby nie trzeba później regulować bo ono się samo dostosuje
Sie samo nie dostosuje. Ustawiając kierownicze, pasażerskie też się rusza. Typowe. A potem doregulowujesz prawe i gra. U mnie tak było w tamtym i jest w tym. Czyli norma. Poza tym lusterka elektryczne są dobre tylko z uwagi na grzanie. Regulacja to niepotrzebny gadzet który kosztuje. Ustawiasz raz i zapominasz o temacie... Adrian teraz jak dobrze widzę wystepuje opcja składania, więc musisz zmodzic sterowniki i wrzucić lustra z tolka
Poza tym Topran?? Blee... Niektórych rzeczy nie zrozumiem... Felgi fajne... Znane z widzenia. Prawdziwe wheel whores (dosłownie)
Poza tym Topran?? Blee... Niektórych rzeczy nie zrozumiem... Felgi fajne... Znane z widzenia. Prawdziwe wheel whores (dosłownie)
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
steniu4 skladanie fakt, poki co jest zbedne, ale w oryginale tak mialem to i nowy taki kupilem. No i nie pogardzil bym w przyszlosci faktycznie takim bajerkiem A Topran jak Topran... Cos tam z Topranu szlo na pierwszy montaz, wiec chyba nie jest takie blee To taka drobna rzecz, ze mi nie wadzi
Świr i tyle.
3 komplet felg w miesiąc...
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Re: [MK4] Golf IV by sagano88 .:R32 & 25 Jahre mixes (BBS RS
Heh! Ano trafily sietruckman pisze:Świr i tyle.
Nareszcie udalo mi sie wychaczyc dekielki do RS-ow! A wlasciwie drugi komplet felg, ktore beda na sprzedaz. Wszystkie 4 sztuki 18", szerokie 8". Rozstaw 5x112. Felgi kupione w cenie dekli takze bedzie okazja i naprawde niska cena na sprzedaz oczywiscie bez dekli.
masakrator jakiś. Czyli co gonisz czy robisz tak jak podpowiadałem?
- sagano88
- Only VW
- Kontakt:
Jeszcze nie wiem? Puki co na sprzedaz chociaz kusi zostawic jedna na zapas
no ale z drugiej strony 3 raczej nie sprzedasz, jeśli to zrobisz to będziesz najlepszy
- showtime
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Tajemne dyskusje. phiii
Ja kupilem ostatnio nowy przelacznik do lusterek bo stary urwalem kupilem z mozliwoscia el. skladania ale niestety nie ogarnalem tego jeszcze bo musze poszukac lusterek z taka funkcja
Ja kupilem ostatnio nowy przelacznik do lusterek bo stary urwalem kupilem z mozliwoscia el. skladania ale niestety nie ogarnalem tego jeszcze bo musze poszukac lusterek z taka funkcja
TuningKingz Shop | Najlepszy sklep tuningowy w Polsce z rabatami dla forów!
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
W ofercie m.in. Meguiar's, Shiny Garage, KW, H&R, Eibach, Bilstein, DEPO, TA Technix, FK, MTS-Technik i inne
Zapraszam!
---
Nowy projekt: CADDYlac 2KFL
showtime, gdzie tajemne, kupił komplet, pytanie czy sprzedaje czy wstawia na zapas