I zrobione dzis zrobiłem licznik i micha cieszy mi sie jeszce bardziej chyba nie musze pisać że mi sie podoba, jutro moze pojutrze oświetlenie nawiewu i z pracami dotyczącymi oświetlenia wnetrza prawie koniec.
Jeszce chodzi mi po głowie ściemniacz oświetlenia wnetrza , kumpel juz nad tym pracuje
gdzie dostać czerwoną folię do podswietlenia zegarów MKIII
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Ja zrobiłem przyciski na diodach i mi się fest podoba,ciekawi mnie jak zrobicie na foli np:podświetlanie przycisku od regulacji wysokości świateł?
na diodach idzie tylko trzeba się troszke pomęczyć,ale to sama przyjemność.
Jednak mfa będe robił na foli,bo diody nie się nie nadaja,a cały licznik podświetliłem zimną katodą a do tego jeszcze folia,dzięki czemu będzie mocny odcieć niebieskiego,który będziej jasno oświetlał cały wyświetlacz.
Zastanawiam się tylko jaki kolor dpbrać pod mfa,jeśli reszta jest niebieska,czerwony odpada,może ten żółty?
na diodach idzie tylko trzeba się troszke pomęczyć,ale to sama przyjemność.
Jednak mfa będe robił na foli,bo diody nie się nie nadaja,a cały licznik podświetliłem zimną katodą a do tego jeszcze folia,dzięki czemu będzie mocny odcieć niebieskiego,który będziej jasno oświetlał cały wyświetlacz.
Zastanawiam się tylko jaki kolor dpbrać pod mfa,jeśli reszta jest niebieska,czerwony odpada,może ten żółty?
No cóż , na sprzedaż
:(
:(