Scirocco 2.0 TSI
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Scirocco 2.0 TSI
Nawet jak na OCD to kolor wygląda zbyt idealnie Nie ma żadnych odprysków?
2015 - ... Mocy przybywaj?
2010 - 2014 Golf .:R20
Scirocco 2.0 TSI
Odprysków brak. Chociaż ostatnio polatałem po mieście, jakiegoś badziewia narozsypywali i szyba przednia + maska i reflektory dostały
Scirocco 2.0 TSI
U mnie odpryski to zmora.. Jeden głupi wybryk na autostradzie czyli jazda za jakimś i później zgrzytanie zębami na widok maski
Scirocco 2.0 TSI
Trochę się naszukałem, ale znalazłem temat kolegi z forum civicklubu Jak tam autko się sprawuje, wszystko ok ?
- Chmielu
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
Scirocco 2.0 TSI
Ścieki naprawdę piękne są.
Do kiedy gwarancja - bo rozumiem, że wirusik kusi
Do kiedy gwarancja - bo rozumiem, że wirusik kusi
Człowiek może bez końca patrzeć na dwie rzeczy. Na lewego cycka.... i na prawego.
Passat 1.8T - projekt K04
Passat 1.8T - projekt K04
- kostek007
- Gadatliwa bestia
Scirocco 2.0 TSI
Autko naprawdę robi wrażenie na zdjęciach, a co dopiero na żywo (mogę tylko sobie wyobrazić).Dla mnie rewelacja. Kolego bezawaryjności tylko życzyć
Re: Scirocco 2.0 TSI
Znacie się? geno też wcześniej jeździłeś japończykiem? Jakiś update? Moc, szoł, szajn..lynx07 pisze:Trochę się naszukałem, ale znalazłem temat kolegi z forum civicklubu
Scirocco 2.0 TSI
Byłem na CKPL, bo w planach był CTR Championship White Wcześniej miałem Daihatsu Cuore na kat. B1
Fura jeździ, w zeszłym tygodniu stuknęło jej 10kkm
Do tego ori 17stka letnia poszła w czarny połysk, dla mnie jest miodnie, reszta płacze, że na zdjęciach koza. Na żywo wygląda w sam raz, ale w planach Pro-Kit. W czerwcu/lipcu na felgi wpadną Federale, coby sprawdzić tą ich niezawodną trakcję.
Gwarancja do sierpnia, ale 2013 roku, niestety. Z mocą chyba nie będę kombinował, chociaż
Fura jeździ, w zeszłym tygodniu stuknęło jej 10kkm
Do tego ori 17stka letnia poszła w czarny połysk, dla mnie jest miodnie, reszta płacze, że na zdjęciach koza. Na żywo wygląda w sam raz, ale w planach Pro-Kit. W czerwcu/lipcu na felgi wpadną Federale, coby sprawdzić tą ich niezawodną trakcję.
Gwarancja do sierpnia, ale 2013 roku, niestety. Z mocą chyba nie będę kombinował, chociaż
Scirocco 2.0 TSI
Nie żałuj sobiegeno17 pisze:Z mocą chyba nie będę kombinował, chociaż
Scirocco 2.0 TSI
No więc z okacji jutrzejszego Bemowa ( mam nadzieję, że nie będzie padać :/ ) trzeba było doczyścić parcha
Najpierw bez fotek - płukanie, Snow Foam z Glorii, potem Prickbort, płukanie, dwa wiadra DJ BTBM z rękawicą NIESTETY jeszcze CG ( pluszak niebawem ). Wysuszone Fluffymi, wprowadzone do garażu. Pełno waterspotów się porobiło, zacząłem jechać padem HDC i jakoś mozolnie to szło. Więc maszyna poszła w ruch, kilka chwil i całe auto było pięknie wycleanerowane. Nakładanie padem odchodzi bezapelacyjnie do lamusa, maszyną pracuje się o wiele wygodniej i zdecydowanie wydajniej. Tutaj starałem już uchwycić się efekty przed i po HDC, na żywo zrobił mega robotę :-]
Firmowa koszulka - +20 do efektywności mycia i nakładania wosku
Odbicia :
Focia w lustrze :
Po wyprowadzeniu fury na dwór :
Po HDC poszedł Carbon. Na opony SV Pneu. Środek odkurzony, plastiki przeczyszczone, pedały wyglancowane, nadkola zabezpieczone 303 AP. Szyby doczyszczone płynem do szyb Megsa i to by było na tyle
Najpierw bez fotek - płukanie, Snow Foam z Glorii, potem Prickbort, płukanie, dwa wiadra DJ BTBM z rękawicą NIESTETY jeszcze CG ( pluszak niebawem ). Wysuszone Fluffymi, wprowadzone do garażu. Pełno waterspotów się porobiło, zacząłem jechać padem HDC i jakoś mozolnie to szło. Więc maszyna poszła w ruch, kilka chwil i całe auto było pięknie wycleanerowane. Nakładanie padem odchodzi bezapelacyjnie do lamusa, maszyną pracuje się o wiele wygodniej i zdecydowanie wydajniej. Tutaj starałem już uchwycić się efekty przed i po HDC, na żywo zrobił mega robotę :-]
Firmowa koszulka - +20 do efektywności mycia i nakładania wosku
Odbicia :
Focia w lustrze :
Po wyprowadzeniu fury na dwór :
Po HDC poszedł Carbon. Na opony SV Pneu. Środek odkurzony, plastiki przeczyszczone, pedały wyglancowane, nadkola zabezpieczone 303 AP. Szyby doczyszczone płynem do szyb Megsa i to by było na tyle
Scirocco 2.0 TSI
Było i tak pięknie, ale z tymi czarnymi felgami jest jeszcze lepiej, jak dla mnie idealnie pasują do rising blue