MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman - 10j ZW2, skórki i inne bajery :)
Merffik, dalej na tyle samo. Tylko o mniejszym ET
ale chodzi mi o to że na samochodzie będzie bardziej wystawać, parametrami się nic nie zmieni tak jak napisałeś, to może inaczej jak mam felge 9 cali i poszerzył ją o 20mm to ile by miała tak mniej więcej cali ??
- Frykas
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Merffik pisze:jak mam felge 9 cali i poszerzył ją o 20mm to ile by miała tak mniej więcej cali ??
9,78 cala
Mój Borowik
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2052734#2052734
[img]http://i131.photobucket.com/albums/p282/ruckus-kamil/PODPISGOLF.jpg[/img]
Frykas pisze:9,78 cala
to chyba powinno być dobrze na wiosnę. Żeby nie robić OT to nie wiele mi zabraknie żeby było jak u truckman-a,
Merffik, no mniej więcej. U mnie wystaje podobnie jak w tym sezonie więc mi pasuje.
Byłem dzisiaj u magików co by troszke poprawić ranty bo gdzieś są tam drobne zadziory i trzeba by troszke napawać co by była idealnie równa powierzchnia jak w nowym rancie, także już wiem co i jak. Rozmawiałem też o toczeniu rotoru żeby wypchnąć rant na zewnątrz i poszły by o ponad 1cm na szerokości czyli lipa z tyłu Nie chciałbym już poszerzać z tyłu błotników bo jakbym zmienił felge to była by lipa, że o zimie już nawet nie mówię
Także na ten sezon zostaje tak jak jest, czyli rotor, rant, bęben. Przemaluję rotory i poprawię ranty na igłę.
Byłem dzisiaj u magików co by troszke poprawić ranty bo gdzieś są tam drobne zadziory i trzeba by troszke napawać co by była idealnie równa powierzchnia jak w nowym rancie, także już wiem co i jak. Rozmawiałem też o toczeniu rotoru żeby wypchnąć rant na zewnątrz i poszły by o ponad 1cm na szerokości czyli lipa z tyłu Nie chciałbym już poszerzać z tyłu błotników bo jakbym zmienił felge to była by lipa, że o zimie już nawet nie mówię
Także na ten sezon zostaje tak jak jest, czyli rotor, rant, bęben. Przemaluję rotory i poprawię ranty na igłę.
No dokładnie... Oboje pracujemy w rejonie ŁZR i nie mamy na to wpływu... Mnie jakoś nie spotkało nic złego jeszcze a jaki drobny chłopak ze mnie. Jak Ciebie ktoś zobaczy "BYKU" to sobie dadzą spokój chyba...truckman pisze:Bo jednak Brico to prawie Łazarski busz
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
- KonradzikIV
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
Przede wszystkim szacun za ten felunek. Nic tylko pozazdroscic
"BYKU" to
sobie dadzą spokój chyba...
Może nie koniecznie
cieszę się ze się podoba koło. Można z niego jeszcze dużo wycisnąć ale to innym razem.
Teraz musze w końcu wnetrze ogarnąć. trochę już jest zrobione ale to jeszcze nie to,
- barteKKK03
- V.I.P.
Jak zadziory nie są duże to spokojnie można je wyszlifować i obejdzie się bez spawania które po polerce może się odznaczać...truckman pisze:Byłem dzisiaj u magików co by troszke poprawić ranty bo gdzieś są tam drobne zadziory i trzeba by troszke napawać co by była idealnie równa powierzchnia jak w nowym rancie,
Jest jeden taki ze nie da się tego wyszlifować tak aby to się w oczy nie rzucało jako nierówność. Tam gdzie można będę szlifował samodzielnie bo raczej za proste rzeczy nie ma co
płacić. Nad rotorem ciągle się zastanawiam. Raczej wygra jakiś odcień szarego z ziarnem w kolorze budy. Raczej jaśniejszy. Srebrny po prostu mi nie pasuje do końca. Polerka jest ciekawą opcja ale nie mam do tego nerwów a nie chciałbym jeszcze więcej kłaść za koło także na sezon to odpada. Za dużo jest innych ważnych rzeczy do zrobienia.
płacić. Nad rotorem ciągle się zastanawiam. Raczej wygra jakiś odcień szarego z ziarnem w kolorze budy. Raczej jaśniejszy. Srebrny po prostu mi nie pasuje do końca. Polerka jest ciekawą opcja ale nie mam do tego nerwów a nie chciałbym jeszcze więcej kłaść za koło także na sezon to odpada. Za dużo jest innych ważnych rzeczy do zrobienia.
truckman, GoNzO !!!, dobrze dajecie świry jedne... Osobiście uwielbiam duże szerokie koło i naciągi ale np takie wystające poza oponę ranty mocno mnie kolą w oczy... Nie wiem, ale nie podoba mi się to. To jakby przerost formy nad treścią albo zwyczajnie się nie znam Każdego indywidualna sprawa. Na chwilę obecną na przyszły sezon najbardziej optymalny rozmiar biorę ale zaczynam popadać przez was w kompleksy i trzeba będzie 18zoll pakować albo 2 komplety. 1 na lans i 1 na upalanie
Daj Mik taki jasny popiel (taki gołębi) z perłą na rotor...
Daj Mik taki jasny popiel (taki gołębi) z perłą na rotor...
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
Chłopaki dobrze prawią i działają, GoNzO !!!, ryje baniaki równo. Co do naciągu to musi być, przecież nie założy na taką felgę 245 kapcia albo więcej ...
U mnie opona tak się układa 215/40/17 na 9,5j
proszę nie zwracać uwagi na prześwit
Felgi masz odpowiednie i zgrasz to wszystko pewnie jak się należy
U mnie opona tak się układa 215/40/17 na 9,5j
proszę nie zwracać uwagi na prześwit
Felgi masz odpowiednie i zgrasz to wszystko pewnie jak się należy
Moje auto: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p= ... #p4524290/" onclick="window.open(this.href);return false;