Problem polega na tym ze posiadam na panelu Climatronic aktywny przycisk ogrzewania postojowego tzn po nacisnieciu wlancza sie na 2 sek i pojawia sie ikonka na wyswietlaczu.Wyczytalem ze aby to uruchowmic potrzeba zaprogramowac w podstawowe funkcje.
Wchodze w menu na wyswietlaczu ktory znajduje sie miedzy obrotosciomierzem a licznikiem ale nie ma tam funkcji Aux Healting.
Wydaje mi sie ze gdybym nie posiadal tej opcji to nie zamontowano by panelu z tym przciskiem tym bardziej aktywnym, brakuje mi ustawien w menu.
Ogrzewanie Postojowe Golf VI
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
a jakie konkretnie masz funkcje na wyświetlaczu np standheizung
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć
regulamin działu technicznego
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
były mk2 GTD, mk3 1Y, mk4 AKQ, mk4 AXR , A3 8P jest EOS , New Beetle cabrio - oznaczone Käfer, Audi A5
- Pablo Corrado
- Forum Master
W menu powinieneś mieć takie ustawienia:
Ew., jeśli nie masz instrukcji w PL do MFA+, to podaj mail, wyślę Ci.
Ew., jeśli nie masz instrukcji w PL do MFA+, to podaj mail, wyślę Ci.
Scirocco II 1,6 / Scirocco II 1,8 / Corrado G60 / Corrado 2,0 16V / Golf IV 2,0 / Golf IV GTI / Passat B5FL 1,8T / Golf V 1,4 i 1,6
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Sprzedam:
-Uszczelkę głowicy 1,8 T 20V (AGU i innych) GOETZE.
-NOWĄ przepustnicę do 1,4 TSI i innych 03C 133 062S.
Re: Ogrzewanie Postojowe Golf VI
Obecnie menu mam ustawione w jezyku Angielski US
MFI
AUDIO
WEHICLE STATUS
SETUP
i w Setupie tak:
Language
mfi data
convenience
light & vision
time
snow tires
units
alt speed dsp
service
factory setting
zastanawia mnie jedno, po co zanstalowano aktywny przycisk na panelu klimatronika skoro nie mam mozliwosci ustawienia tego w menu, z tego co widze jezeli auto nie ma systemu ogrzewania postojowego takiego przycisku nie ma na panelu.
MFI
AUDIO
WEHICLE STATUS
SETUP
i w Setupie tak:
Language
mfi data
convenience
light & vision
time
snow tires
units
alt speed dsp
service
factory setting
zastanawia mnie jedno, po co zanstalowano aktywny przycisk na panelu klimatronika skoro nie mam mozliwosci ustawienia tego w menu, z tego co widze jezeli auto nie ma systemu ogrzewania postojowego takiego przycisku nie ma na panelu.
może panel był zmieniany?
Masz pytanie pisz ale nie rób ping-ponga - treściwie pytaj o całość co chcesz się dowiedzieć