Przednie lampy do golfa 3
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
kadogie, ja slyszalem ze TYC i DEPO to kapota... stary kupil zamiennik DEPO do Merca 124 i wogole nie swiecilo...
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
- BartekGib
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
-Hella MK4 Look Clear - odbłyśnik (możliwość szybkiego przerobienia postojówki na kierunek)kadogie pisze:a są takie do mk3 z DEPO albo TYC a'la mk4 z wbudowanymi kierunkami? Bo widziałem kiedyś trójke z przodem jak mk4 i całkiem fajnie to wyglądało
-In.Pro MK4 Look Angel Eyes - soczewka (kierunek wbudowany)
-In.Pro MK4 Look Clear - odbłyśnik (możliwość szybkiego przerobienia postojówki na kierunek)
-FK Angel Eyes Clear - soczewka (kierunek wbudowany)
Ostatnio zmieniony wt cze 01, 2010 22:23 przez BartekGib, łącznie zmieniany 1 raz.
64 [i]KM[/i]
124 [i]Nm[/i]
[b]Nie wstydzę się tych wyników 8)[/b] ! ! Nowe Photo's - Poniżej ! !
[url=http://www.polskajazda.pl/Samochody/Volkswagen/Golf/68446][img]http://img228.imageshack.us/img228/2356/wstaw.jpg[/img][/url]
124 [i]Nm[/i]
[b]Nie wstydzę się tych wyników 8)[/b] ! ! Nowe Photo's - Poniżej ! !
[url=http://www.polskajazda.pl/Samochody/Volkswagen/Golf/68446][img]http://img228.imageshack.us/img228/2356/wstaw.jpg[/img][/url]
-
- Nowicjusz
potrzebuje pomocy doradzcie chcę kupic lampy do golfa 3 mam zwykłe a może te z halogenem lepiej świecą
Re: Przednie lampy do golfa 3
o ktore ci chodzi?? H1 H1?? halogenowe sa wszystkie bo takie sa zarowkimisiek12-1977 pisze:potrzebuje pomocy doradzcie chcę kupic lampy do golfa 3 mam zwykłe a może te z halogenem lepiej świecą
MOJE BIAŁE MK3: viewtopic.php?f=88&t=244242" onclick="window.open(this.href);return false; było fajnie, jest kapota a może znów będzie ładnie...
-
- Nowicjusz
i w czym tkwi problem??
-
- Nowicjusz
w tym ze chce kupic nowe bo te slsbo mi swieca a moze te H1H1 moze by lepiej swieciły
no to kup bo nadal nie wiem z czym masz problem... albo szukaj projektorow albo in pro np....
-
- Forum Master
Re: Przednie lampy do golfa 3
hella mk4look na h7+przekazniki+tungsram megalight i zobaczysz roznice:)
Był Golf mk3 1.6 & 1.8...jest Passat B5FL 2.0AZM
Ewentualnie projektory TYCa + przekaźniki + Tungsram Megalight H1 +90% w mijania i H3 NightBreaker od Osrama w długie i masz różnicę.
Ewentualnie xenony
Ewentualnie xenony
ja mialem SONARY w 2 golfach i bylo wszystko ok... w 1 byl xenon i nic sie nie stalo w 2 zwykle zarowki z przekaznikami... efekt mega... regulacja dziala bez problemow, nigdy nie parowaly i pasuja idealnie
a IN PRO w prownaniu z nimi swiecily jak stara latarka...
z xenonem lampy soczewkowe sa super ale przez idiotow wkladajacych je do zwyklych lamp bez soczewki jazda na HIDach to ryzyko zabiora dowod albo nie... przyczepia sie albo nie...
a IN PRO w prownaniu z nimi swiecily jak stara latarka...
z xenonem lampy soczewkowe sa super ale przez idiotow wkladajacych je do zwyklych lamp bez soczewki jazda na HIDach to ryzyko zabiora dowod albo nie... przyczepia sie albo nie...
Ja też posiadam powyższe lampy w golfie na soczewce. Niestety po jakiś 5 latach użytkowania, w tym durnego w ostatnich latach świecenia już cały rok odbłyśniki wypaliły się. Wszystko świeciło na ksenonach, które ponoć temp wydzielają o wiele mniejszą niż żarówki. Kolega ma to samo i widzę, że mu już dużo gorzej świecą. W sumie nie ma co narzekać, bo widzę na aledrogo oferty regeneracji odbłyśników w nowych autach, co świadczy o trwałości innych lamp w nowszych autach. Po wielu namysłach kupiłem soczewki z BMW E36 metalowe z Boscha. Soczewki stare jak świat, a odbłyśniki miała idealne. Po wielu przeróbkach świeca w sonarach i mam nadzieję że będą trwalsze niż te z sonara, tym bardziej że są metalowe. Świecą superowo, dodatkowo przesłonę zrobiłem _/--- a nie jak w oryginale _/Broda6666 pisze:a mialem SONARY w 2 golfach i bylo wszystko ok... w 1 byl xenon i nic sie nie stalo w 2 zwykle zarowki z przekaznikami... efekt mega... regulacja dziala bez problemow, nigdy nie parowaly i pasuja idealnie
Xenony fakt, grzeją się mniej, ale mimo wszystko jest to i tak wysoka temperatura zdolna wytopić dziurę w plastiku czy to nawet spowodować palenie się papieru.
Do tego trzeba pamiętać że wiele palników no-name nie ma filtrów UV co też wpływa na trwałość lustra.
Do tego trzeba pamiętać że wiele palników no-name nie ma filtrów UV co też wpływa na trwałość lustra.