mk II przebudowa 3filmy po 15min
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
- maniek8855
- Forum Master
Całkiem interesujące filmy o przebudowie mk II sąsiadów z zachodu, polecam obejrzeć od początku,może styl auta każdemu nie podejdzie ale wszystko robione profesjonalnie i ten silnik
część 1
" onclick="window.open(this.href);return false;
część 2
część 3
część 1
część 2
część 3
Robota i Golfik po -- 1 liga
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
- mlody70290
- Ma gadane
fajnie zrobiony gofer srodek jest zajebisty , a nie podobaja mi sie lusterka dach i klapa ;D i za wysoko siedzi ;D
Fajnie poza tym, że stoi jak koza xDD
moje MK3 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=413282" onclick="window.open(this.href);return false;
moje MK3 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=413282" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak na niemca bardzo kiepski tuning. Sorry to nie tuning tylko wieśtuning
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter
Podoba mi się nietypowa wnęka na rejestrację pierwszy raz się z taką spotkałem i bardziej mi się podoba niż gładka czy pół gładka
Wygląd fabrycznego GTI + gleba. ...i koniecznie w kolorze czerwonym! A wszelkie gładkie klapy, światełka etc. podchodzą już pod "wieś tjuning".
Nie lepiej kupić mkIV niż robić je z mkII?
Nie lepiej kupić mkIV niż robić je z mkII?
-
- Nowicjusz
Re: mk II przebudowa 3filmy po 15min
Dokładnie zgadzam sięmlody70290 pisze:fajnie zrobiony gofer srodek jest zajebisty , a nie podobaja mi sie lusterka dach i klapa ;D i za wysoko siedzi ;D
Zapraszam do obejrzenia sklepu internetowego www.ardomeble.pl
z nowoczesnymi meblami oraz interV.plPOLECAM
z nowoczesnymi meblami oraz interV.plPOLECAM
fajny filmik....zawłaszcza fragment o swapie deski z mk3
zauważyłem, że blacharz zalepił wnęki/dziury po znaczku VW przy pomocy ołowiu - czy każdy to standardowa technika ?? Czy w u nas też tak się robi?? Bo mam wrażenie, że u nas napakowaliby szpachli i jazda....
zauważyłem, że blacharz zalepił wnęki/dziury po znaczku VW przy pomocy ołowiu - czy każdy to standardowa technika ?? Czy w u nas też tak się robi?? Bo mam wrażenie, że u nas napakowaliby szpachli i jazda....
Ołów jest dużo lepszy jak szpachla doskonale łączy się z blachą i jest dobry w obróbce i przedwewszystkim nie pęknie.
No to na pewno, ale czy w naszych realiach blacharze używają ołowiu to takich napraw?
- VWojtasDE30
- Ma gadane
Dla mnie ogolnie jest super robota, oddal bym nawet swojego golfa aby mi wsadzili do niego deske od mk3 i troche elektroniki a reszta by zostala orginal (jesli znajdzie sie ktos chetny by podjac sie takiego zadania to czekam
Re: mk II przebudowa 3filmy po 15min
Sam sobie zrób Przecież są tutki na forum i na głównej teżpiana_89 pisze:Dla mnie ogolnie jest super robota, oddal bym nawet swojego golfa aby mi wsadzili do niego deske od mk3 i troche elektroniki a reszta by zostala orginal (jesli znajdzie sie ktos chetny by podjac sie takiego zadania to czekam
OPEL - Ohne Power Ewig Letzter