Gdzie zamontować CB w golfie 4
i na którym jesteś kanale też wiesz z doświadczenia?
o gnieździe zapalniczki napisałem tylko dla zobrazowania odległości do zamontowanego radia
poprostu nie uważam, żeby to miejsce było "bezużyteczne"
o gnieździe zapalniczki napisałem tylko dla zobrazowania odległości do zamontowanego radia
Ja akurat latam na jednym kanale, jak większość ludzi. Jak muszę zmienić, to podnoszę podłokietnik, ale zmianę kanałów mam w gruszce. Częściej kręcę głośnością lub SQ, więc muszę mieć pod ręką... No i radio podłączone na stałe, z ominięciem gniazda zapalniczki.
Re: Gdzie zamontować CB w golfie 4
nie latam po kanalach, z reg jest to 19. a jak chce zmienic od swieta to tez podnosze podlokietnik i widze'w .lukasz_l pisze:i na którym jesteś kanale też wiesz z doświadczenia?
dodatkowy + jak nie potrzebuje cb wykrecam gruche i nie jest juz tak widoczne,
ale kazdy ma cb tam gdzie mu wygodnie
dokladnie, chcialem tylko pokazac moj sposob bo jeszcze sie na taki nie natknalem w tym temaciezimnylech pisze: ale kazdy ma cb tam gdzie mu wygodnie
tez chce sobie podlaczyc CB na stale... gdzie bedzie najlepiej? pod popielniczką do zapalniczki się wpiąć?
- Flassh
- Mały gagatek
- Kontakt:
Ja mam bezpośrednio puszczone z akumulatora przez konsolę (nad pedalami gazu hamulca i sprzęgła), założony oczywiście bezpiecznik od razu przy akumulatorze.
Radiowa strona miasta, kanał 19,23,35 AM.
73!
73!
- k0nr4d
- _
- Auto: GSXR/A8
- Silnik: R4V8
- Kontakt:
Jeden potrzebuje radia do uniknięcia mandatu i korka, drugi jest amatorem łączności. Stąd różne patrzenie na tego typu montaże
Ja polecam wsunięcie obok fotela pasażera , bez żadnego wiercenia itp., trzyma się dobrze. Na stałe nie montowałem bo nie chce mi sie za każdym razem odkręcać. Auto stoi pod blokiem więc. Po jeździe chowam pod fotel. Chowanie jak i wyjmowanie trwa 5-7s. pozdrawiam
seil, to czy tam wsadzisz zależy od foteli i radia. U mnie np nie wejdzie
k0nr4d pisze:Jeden potrzebuje radia do uniknięcia mandatu i korka, drugi jest amatorem łączności. Stąd różne patrzenie na tego typu montaże
I tu też jest różnica. Jeden się martwi, że się porysuje tunel, drugi się będzie martwił, że porysuje radio. Zdarzają się i tacy, którym żal i jednego i drugiego.DuDa pisze:Inna sprawa, że szkoda tunelu, bo z czasem będzie porysowany.
Najlepsze przy kołku w serce jest to, że działa nie tylko na wampiry.
- bladzio1
- Mały gagatek
- Kontakt:
Popieram, też tak mam przyczepione po stronie pasażera obok lewarka zmiany biegów. Postaram się wrzucić fotkę jak to wygląda ale zdaje egzamin.seil pisze:Rzepy(taśma 3M)