Funkcje FIS , umiejscowienie aux , alarm
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
A jak masz duzy fis to z manetki tez to zrobisz. Bez podpinania kompa.
"Twoj samochód jest wystarczająco szybki wtedy, gdy stojąc rankiem przed nim boisz się go otworzyć" - Walter Röhl
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Re: Funkcje FIS , umiejscowienie aux , alarm
dobrze wiesz że niekoniecznieolsen72 pisze:A jak masz duzy fis to z manetki tez to zrobisz. Bez podpinania kompa.
No tak. Zapomnialem dodac ze musi miec modul komfortu mid lub highline.
"Twoj samochód jest wystarczająco szybki wtedy, gdy stojąc rankiem przed nim boisz się go otworzyć" - Walter Röhl
olsen72, hmm... a jak sprawdzę że mam ten moduł ??
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW Serii 3... Radość z jazdy.
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW Serii 3... Radość z jazdy.
Dzieki wszystkim musiałem jednak się podpiąć kompem i to znajomego bo nie czytało mi kabla od mojego paska z 2000roku:( (dlaczego tak jest?? Ktoś poleci jakiś kabel do tsi żeby czytało łączyło sie okej bo słyszałem ze może być tak że starsze złącza diagnostyczne nie obsłużą 1.4 tsi)i ogólnie bałagan tam w tym kompie wszystko w jednym worku .A i zamontowałem alarm ale jaki nei powiem tyle że bardzo ciekawy i sprytny
podepnij VCDSa i zczytaj jego numer na kanale 46. Druga opcja - wykrecic schowek i spisac nr z modulu a to 30 min robotyTymekE30 pisze:olsen72, hmm... a jak sprawdzę że mam ten moduł ??
Pozdrawiam