Jak możesz to zrób ..........Marszall pisze:NIe zwróciłeś uwagi ale tak jest, jak bede miał chwile to zfotografuje zaciski od MK II i IV od mk IVbierze bardziej na zewnątrz.
U mnie tak samo pedal bierze .Marszall pisze:Od razu pedał zaczoł mi bardziej wpadać, myslałem że to wina zapowietrzonych zacisków ale odpowietrzyłem je nawet specjalnym urządzeniem w serwisie vw i dalej hamował dopiero jak pedał do połowy wcisnołem. Może była to kwestia nie dotartych klocków bo klocki też do zacisków sie inaczej układają, dodająćdo tego luz na prowadnikach otrzymujemy taką reakcję że przy wcisnieciu cylinderek napierał na samą krawędź klocka a przez wytarte prowadniki zacisk sie kosił. Cały ten ruch zacisku powodował wpadanie pedału. Istotne jest też zużycie zacisków bo przez to że one są aluminiowe lubią sie utleniać te łąpki co trzymają klocek po drugiej stronie i kolcek się sciera pod skosem. U mnie jednak były one ok.
Ps jarzma od mk4 coś dadzą? miałem je w komplecie z zaciskami i wyglądały podobnie .