Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
mazi, do malowania szyby też wyjmują jak dają cały bok.
Jakby wisiała sprawna czwórka w proporcjonalnie niższej cenie to naprawdę bym się zastanowił, troszkę uderzona, byle nie spawana z 3
Jakby wisiała sprawna czwórka w proporcjonalnie niższej cenie to naprawdę bym się zastanowił, troszkę uderzona, byle nie spawana z 3
- mazi
- Forum Master
- Kontakt:
w sumie tez fakt zalezy od upodoban. wyciac szybe to 15 minut w sumietruckman pisze:mazi, do malowania szyby też wyjmują jak dają cały bok.
a zwróć uwagę ze przy malowaniu jak masz szybę może być widać skórkę pomarańczy bo ciężko klar rozpylić równo.
Akurat nie włączający się napęd to nic strasznego.marcinnn1 pisze:ja widzilem,chodzila mi po glowie od dluzszego czasu i powiem tak nie bez powodu wisi ponad rok w skrocie ani mechanicznie anie blacharsko nie jest dobry naped sie nie zalacza
www.proturbo.com.pl
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
moze i nic strasznego bo caly tylny most na allegro 1tys zl ale to dodatkowe koszta po podlaczeniu vaga byl blad usterka mechaniczna pewnie tarcze sie slizgaja po pompe niby slychac ,ale to nie to zawarzylo ze go dzis nie ujezdzam,motor chodzil jak stara kur.. nie na wszystkie gary tzak jakby sie zalewal oczywiscie check na blacie,wyje rzezi jedynka pewnie upalany byl,buda calusienka malowana slupki wszystko udezony przod naprawiane poczatki podluznic napewno co dalej to musialbym od spodu ogladac ale olalem juz to po tym co zobaczylem,mimo nowych tarcz dalej cos wibruje trzesie szyby rozne oslona na silniku polamana gaz zakladany przez jakiegos wiesia,zderzak wiadomo juz ze zdjec ze podroba,cena sztywna,rozrzad troszke juz slychac rzezi ja podziekowalemdaniel1d pisze:Akurat nie włączający się napęd to nic strasznego.marcinnn1 pisze:ja widzilem,chodzila mi po glowie od dluzszego czasu i powiem tak nie bez powodu wisi ponad rok w skrocie ani mechanicznie anie blacharsko nie jest dobry naped sie nie zalacza
- Radas
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
prawda jest taka że każdy szuka auta w bardzo dobrym stanie, akurat ten egzemplarz odpada w przedbiegach dla mnie również. Można kupić auto uderzone robione ale żeby to było zrobione co najmniej dobrze no i żeby mechanicznie też było w miare ok. Cena tego golfa niby dobra ale licząc wkład jaki trzeba wnieść żeby z tego auta się na prawdę cieszyć to gra nie warta świeczki jak to mówią.
vw złomek...marcinnn1 pisze:moze i nic strasznego bo caly tylny most na allegro 1tys zl ale to dodatkowe koszta po podlaczeniu vaga byl blad usterka mechaniczna pewnie tarcze sie slizgaja po pompe niby slychac ,ale to nie to zawarzylo ze go dzis nie ujezdzam,motor chodzil jak stara kur.. nie na wszystkie gary tzak jakby sie zalewal oczywiscie check na blacie,wyje rzezi jedynka pewnie upalany byl,buda calusienka malowana slupki wszystko udezony przod naprawiane poczatki podluznic napewno co dalej to musialbym od spodu ogladac ale olalem juz to po tym co zobaczylem,mimo nowych tarcz dalej cos wibruje trzesie szyby rozne oslona na silniku polamana gaz zakladany przez jakiegos wiesia,zderzak wiadomo juz ze zdjec ze podroba,cena sztywna,rozrzad troszke juz slychac rzezi ja podziekowalem
Gdyby R-ki były dla wszystkich, to nazywałyby się GTI.
TYM JEŻDŻĘ Taki tam sobie skromny golfik w drodze do 10.xx na 1/4 mili <KLIK>
Dawaj lajka! FB.com/GolfR32Turbo
Re: Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
zlos taka ładna erka na alledrogo to może twoja?
[url]http://www.youtube.com/watch?v=ij7GrSMpcAY[/url]
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Ta wygląda na jego
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-r-dsg ... 28104.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zlos, znudziła się czy koni za mało?
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-r-dsg ... 28104.html" onclick="window.open(this.href);return false;
zlos, znudziła się czy koni za mało?
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice
Tak, to mój szerszeń
Długo by opowiadać, w skrócie: nie znudziła się, tak mało kucy, tak bo przestałem się uczyć jazdy sportowej (to auto za bardzo myśli za mnie), tak bo nie mogę ESP wyłączyć do prawdziwego końca itd., itp.stolniczkow pisze:zlos, znudziła się czy koni za mało?
- stolniczkow
- Forum Master
- Kontakt:
Czyli teraz trzeba coś bardziej surowego znaleźć
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
kurde co sie dzieje że wszyscy ERKI wyprzedaja?? nawet główny organizator...Napisz chociaż co bedzie next
karpi78, wiele wskazuje na to, że kolejne auto też będzie mieć odpowiednią literkę R w nazwie więc zloty nadal będą pRawidłowe liteRowo