OFF topic, czyli wątek o wszystkim i niczym
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Rybak, to czym obecnie jeździsz?
i koniecznie sie pochwal eRką po przeróbkach
i koniecznie sie pochwal eRką po przeróbkach
Mój golf w przeciwieństwie do mnie to dużo pije i tylko dobre trunki niemniej niż 100 octanówRybak pisze:Bo wiesz,Twój Golf to jest na razie ministrant,w fazie testów,a jak już się rozbryka na dobre,to awansuje na księdza,a wiesz zapewne z autopsji,że ksiądz pije zarówno w dni powszednie jak i w niedzielę i święta
www.proturbo.com.pl
A ja teraz kulam się albo Pandą,albo Vito 115 2.2 cdi i mi to zupełnie nie przeszkadza,że jestem kilowany na co drugich światłach,patrzę tylko z przymrużeniem oka i myślę sobie:niech tylko Golf wróci...Cały paradoks polega na tym,że jak jedziesz np.Fiatem Pandą i jedziesz nawet z deka powyżej dozwolonej prędkości,to każdy traktuje cię jako zawalidrogę i chce cię wyprzedzić,a jak jadę erką przepisowo to chętnych nie ma...ksyniu22 pisze:Rybak, to czym obecnie jeździsz?
Spoko,już niebawemksyniu22 pisze:i koniecznie sie pochwal eRką po przeróbkach
No nie wiem czy wiesz,ale ksiądz też byle czego nie pije...Jak mój ś.p. wujek był ministrantem i dolał księdzu wody do wina,to po mszy został solidnie wytargany za ucho.Także nie tylko auto musi mieć odpowiednią liczbę "oktanów"daniel1d pisze:Mój golf w przeciwieństwie do mnie to dużo pije i tylko dobre trunki niemniej niż 100 octanów
Nie ma ktoś przypadkiem zdjęć MK4 R32 bez pasa przedniego ? Pytam bo mam zagadkę z jedną częścią, a etka daje tylko rysunki poglądowe.
Dzięki wielkie, jakby ktoś jeszcze szukał to w tym temacie jest strasznie dużo cennych fotek:
http://www.r32oc.com/members-rides/2813 ... ted-3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.r32oc.com/members-rides/2813 ... ted-3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- pavo71
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Witam. Powiedzcie mi jako właściciele r32 szczególnie mi chodzi o IV generację ścigał się ktoś z golf iv w dieslu ? jak wychodza pojedynki z takimi co najmniej 200 konnymi dieslami ? albo może jest ktoś chętny z dolnegośląska lub okolic na pojedynek r32 vs rtdi ?
Z rolki na suchym to seryjne R32 przegra , z miejsca na suchym ma szansę wygrać .
www.proturbo.com.pl
Łapałem się z Konradem i Mano w ich bidoklepach / ośka/po około 190 km i 390 Nm /chyba / Z rolki /50 km/h/ uciekają do prędkości 150 ,160 ...
Z kreski ja na przodzie ,doganiają mnie ale póxniej jest za szybko dla gnojowoza.Oczywiście wszystko było raczej na luzie bez spinek i jakiś konkretnych ustawek .Moje auto nie było na rolkach ale pewnie jak większość seryjnych .:R nie trzyma seryjnej mocy .Sam miałem takiego arl+ i w pewnych zakresach prędkości jechało to lepiej niż seryjne 3.2 .To dwie zupełnie inne charakterystyki pracy silnika, dodatkowo dochodzi 4 motion....
Z kreski ja na przodzie ,doganiają mnie ale póxniej jest za szybko dla gnojowoza.Oczywiście wszystko było raczej na luzie bez spinek i jakiś konkretnych ustawek .Moje auto nie było na rolkach ale pewnie jak większość seryjnych .:R nie trzyma seryjnej mocy .Sam miałem takiego arl+ i w pewnych zakresach prędkości jechało to lepiej niż seryjne 3.2 .To dwie zupełnie inne charakterystyki pracy silnika, dodatkowo dochodzi 4 motion....
Dlaczego ma nie trzymać? Chyba że masz łańcuch już rozciągnięty.
www.proturbo.com.pl
Nm przeważnie brak ...
POjade z ciekawości na rolki to się zobaczy
Trochę go słychać ale tragedii nie ma .daniel1d pisze:Chyba że masz łańcuch już rozciągnięty.
POjade z ciekawości na rolki to się zobaczy
U mnie też trochę słychać ale seria była tzn 241km tylko niutona trochę uciekło ale może to przez wydech bo mi ta klapka w wydechu coś szwankowała.
www.proturbo.com.pl
Moja .:R32 ma po hamowni 250ps, więc jednak niektóre trzymają nawet ponad serię