mogles pisze:Wyszło szydło z worka koleś który robił mi poprzednio rozrząd źle zamontował rolkę napinacza i tarła
Monster Garage c.d.
Monster Garage c.d.
Ba.........................
- MlodyR1
- USA maniak
Re: Monster Garage c.d.
TO CO TO ZA MECHANIK CI TO ROBIŁ A RACZEJ KOWALszawełło pisze:mogles pisze:Wyszło szydło z worka koleś który robił mi poprzednio rozrząd źle zamontował rolkę napinacza i tarła
Mój kochany vw http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=446434" onclick="window.open(this.href);return false;
Monster Garage c.d.
nie bede tego komentował brak słów na takiego jestem w trakcie załatwiania rekompensaty za "pikną" robotę
Monster Garage c.d.
dzisiejsze prace przy hamulcach
wycieranie
tajle
i kilka z obróbki
na zdjęciu poniżej widać plamy smaru które pokazują nam że guma przegubu jest uszkodzona
jutro ciąg dalszy prac - bo gumę na przegub dali (z małego przegubu) nie tą co trzeba
wycieranie
tajle
i kilka z obróbki
na zdjęciu poniżej widać plamy smaru które pokazują nam że guma przegubu jest uszkodzona
jutro ciąg dalszy prac - bo gumę na przegub dali (z małego przegubu) nie tą co trzeba
...
- Marcineczek
- Użytkownik
- Kontakt:
Monster Garage c.d.
Wczoraj mając nudy chciałem sprawdzić jak wygląda mój filtr kabinowy... po rozebraniu podszybia moim oczom ukazał sie ot taki widok
ten widok wyjaśnij zjawisko wylatujących liści z otworów wentylacyjnych
ten widok wyjaśnij zjawisko wylatujących liści z otworów wentylacyjnych
viewtopic.php?f=88&t=414674" onclick="window.open(this.href);return false; < z CL do GTi wg własnego uznania ;-)
Monster Garage c.d.
zajebiste podsumowanieMarcineczek pisze:ten widok wyjaśnij zjawisko wylatujących liści z otworów wentylacyjnych
...
- Marcineczek
- Użytkownik
- Kontakt:
Re: Monster Garage c.d.
misiek zostało to zrobione założyłem filtrmisiek pisze:zajebiste podsumowanieMarcineczek pisze:ten widok wyjaśnij zjawisko wylatujących liści z otworów wentylacyjnych
viewtopic.php?f=88&t=414674" onclick="window.open(this.href);return false; < z CL do GTi wg własnego uznania ;-)
Monster Garage c.d.
moje dzisiejsze "prace": demontaż siedzenia kierowcy i wybebeszenie w/w w celu naprawy mat grzewczych, rozbiórka włącznika i likwidacja zimnych lutów,
By lukasinv at 2011-12-30
gąbki okazały się trochę sfatygowane
okazało się, że oderwały się dwa cienkie przewody biegnące do "termostatu" fotela
i na koniec regeneracja foteli przy pomocy pianki montażowej
gąbki okazały się trochę sfatygowane
okazało się, że oderwały się dwa cienkie przewody biegnące do "termostatu" fotela
i na koniec regeneracja foteli przy pomocy pianki montażowej
Monster Garage c.d.
naprawa licznika RMK( niedziałające kontrolki temp. wody i ciśń. oleju oraz wskaźniki paliwa i temp. wody)
a tylko podmieniać zegary to każdy głupi potrafi, a naprawić to nie łaska ...
RMK zanim do domu dojedziesz będzie 300000 km
a tylko podmieniać zegary to każdy głupi potrafi, a naprawić to nie łaska ...
RMK zanim do domu dojedziesz będzie 300000 km
...