Bo mało osób się udzielaLEWART pisze:to już wiem dlaczego w postach "Golf R" jest tak cicho
Jak tam potencjalni klienci?
Moderator: G0 Karcio
Bo mało osób się udzielaLEWART pisze:to już wiem dlaczego w postach "Golf R" jest tak cicho
No patrz nikt o tym nie wiedział.Właściciel jest tu na forum.horsi pisze:no to paleczke oficjalnie oddana. comsport wypuscil 420 koni w eruni. klient ze szczecina
430 km/ 500Nmhorsi pisze:no to paleczke oficjalnie oddana. comsport wypuscil 420 koni w eruni. klient ze szczecina
ciekawe komu przekaże ją Rybak / i czy w ogóle przekaże.../horsi pisze:no to paleczke oficjalnie oddana
Niemniaszki nic nie @ ?MatthewG pisze:Jak tam potencjalni klienci?
Szanowne mobile.de uruchomiło moje ogłoszenie 4 godziny temu (po 3 dniach wiszenia). Pracuje się tam ostrrrro...gluszcz pisze:Niemniaszki nic nie @ ?
Ja bym ją chętnie przygarnąłgluszcz pisze:ciekawe komu przekaże ją Rybak / i czy w ogóle przekaże.../
Szykuj worek kasy i wsiadaj w pociąg do SzczecinaMatthewG pisze:Ja bym ją chętnie przygarnął
Mój przelew nie dotarł?zlos pisze:Szykuj worek kasy i wsiadaj w pociąg do Szczecina
Ale mojej zabaweczki nie zostawię w garażu Tomku, a co myślisz o BMW 1M? A może to link ?zlos pisze:Szykuj worek kasy i wsiadaj w pociąg do Szczecina
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 43 gości