opadniete drzwi mk3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
opadniete drzwi mk3
hallo
mam problem z opadnietymi drzwiami od strony kierowcy
drzwi bylu malowane i zle wyregolowane przez poprzedniego wlasciciela
nie dosc ze sa opadniete i zle sie zamykaja to jeszcze za bardzo odstaja przy zamknieciui uszczelka nie za dobrze dolega co powoduje ze powyzej 120km/h dostaje sie do auta wiatr:):) i halas jak sie jedzie ok 150 to mozna oguchnac :(
gdzie sie reguluje drzwi i jak to zrobic
z goory dzieki
mam problem z opadnietymi drzwiami od strony kierowcy
drzwi bylu malowane i zle wyregolowane przez poprzedniego wlasciciela
nie dosc ze sa opadniete i zle sie zamykaja to jeszcze za bardzo odstaja przy zamknieciui uszczelka nie za dobrze dolega co powoduje ze powyzej 120km/h dostaje sie do auta wiatr:):) i halas jak sie jedzie ok 150 to mozna oguchnac :(
gdzie sie reguluje drzwi i jak to zrobic
z goory dzieki
.zycie to surfing wiec nie boj sie fal.
..:: VW VENTO 1.8 GL ::..
... pozdro mikil ...
..:: VW VENTO 1.8 GL ::..
... pozdro mikil ...
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
ja mam podobnie przy 140km/h jakby mi wiatr zbyt mocno hałasuje tylko, że drzwi u mnie się ok zamykają no może tylko trochę odstają ale wkońcu to nie nowe auto. Uszczelki są ok. W sumie też to denerwuje a jak wiatr powieje jeszcze z boku to wtedy jest to denerwujące, dajcie jakiś cynk linki na porady, kiedy o tym mniej więcej było
dawniej MK1 1,3 79r., potem: MK3 1,8 92r., MK3 1,6 93r., czasami BMW Compact, szukam MK4 TDI
newswen pisze:i jak?????????????? znalazl ktos cos??????
jak tak to dajcie znac co i jak to zrobic!!!
pozdro!!
http://vwgolf.pl/forum/viewtopic.php?t=588&start=0
http://vwgolf.pl/forum/viewtopic.php?t=4086&start=0
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
Najlepszym i najskuteczniejszym zarazem 100% podniesieniem drzwi jest wyjęcie ich z zawiasów podłożenie miedzy zawiasy podkładek takich około 1,5 mm i ponowne zamontowanie drzwi. Póżniej regulacja na zamku ten który znajduje się z boku na słupku i masz problem z głowy na 10 może i dłużej lat póki podkładki się nie wytrą.
TUTENHAMON