szukam cały czas i nic w bdb stanie nie mogę znaleśćdaniell89 pisze:Hella black magic bedą idealne, zakładaj
czas na nowe koło przymiarka tak na szybko
Moderator: G0 Karcio
szukam cały czas i nic w bdb stanie nie mogę znaleśćdaniell89 pisze:Hella black magic bedą idealne, zakładaj
o dwóch kompletach wiem ale pewnie jest więcej jakbyś miał dwie nowe to biore zarazbialko1991 pisze:to już chyba drugi taki komplet na forum a jak miałem nową hbm to nie było komu kupić
na chwile obecną te felgi nie wyglądająlukas640 pisze:Pięknie się zapowiada. Z chęcią podjechałbym znowu oblookać na żywo jak wyglądają te felgi.
No ale jakiś pogląd na sytuację jest i coś na pewno już można wywnioskować jak samochód będzie się prezentował na wiosnę :rafiok pisze:na chwile obecną te felgi nie wyglądają
dzięki diesel odmówił współpracy hehe cztery sztuki 9.5 cala ET 3516vg60 pisze:jak nie podobaja mi sie trojki to ta jest fpytke {i przylaczam sie ze to jedna z najladniejszych trojek w PL }a najlepsze ze wy....les dizla a zagoscil abf
jakie wymiary kola?
dzięki ciężko go spotkać na drodze bo większość czasu spędza w garażumajekMK2 pisze:nie wiem czemu nie widziałem tego golfa wczesniej na forum najpiękniejszy mk3 w PL i w moich okolicach jeszcze jesteś no kurcze na nastepny sezon muszę wypatrywać golfa bo robi przepiękna robotę
takArczix pisze:Na corvettach bedzie miodzio. Dalej masz piasty na 4 sruby ??
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 26 gości