VW PASSAT kombi by M4N14K [B5] AFN+, RECARO,...
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
moja córeczka jeździ w takim samym a synek w trochę większym recaro'monza'
2,9vr6syncro viewtopic.php?f=88&t=301280" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Rallye viewtopic.php?f=87&t=396054" onclick="window.open(this.href);return false;
Szanuj-się.pl http://www.szanuj-sie.pl/forum/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Hehe to młodzian będzie miał lepsze trzymanie boczne na zakrętach od tatusia
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213
Hallo dzieje się coś ?
Mój były Mk3 -> viewtopic.php?f=88&t=291213
Re: VW PASSAT kombi by M4N14K [B5] AFN+, RECARO,...
Chyba przyszedł czas na odświeżenie.
Kilka fotek wnętrza, robione jak auto pod śniegiem stało
Może i nie jest to super jakość ale coś tam widać, no i jest fotel Juniora w aucie, szkoda że ja takiego nie mam
jeśli chodzi o wnętrze to jestem zadowolony z tego co jest i jak jest, przydało by się tylko obszyć kierę na nowo, radio na model wyższy wymienić (to jest przerobione na USB), jakąś fajniejszą gałkę do biegów i tyle
to co jest a nie za bardzo widać to są ringi na zegarach.
Kilka fotek wnętrza, robione jak auto pod śniegiem stało
Może i nie jest to super jakość ale coś tam widać, no i jest fotel Juniora w aucie, szkoda że ja takiego nie mam
jeśli chodzi o wnętrze to jestem zadowolony z tego co jest i jak jest, przydało by się tylko obszyć kierę na nowo, radio na model wyższy wymienić (to jest przerobione na USB), jakąś fajniejszą gałkę do biegów i tyle
to co jest a nie za bardzo widać to są ringi na zegarach.
ładny Passacik podobna baza do mojego
viewtopic.php?f=109&t=487008
VW Passat B5 3B byZATOX
AFN+, 141 KM 330 Nm,-30, Royal Green Mica, CA
Alpine CDA 117ri u-Dimension RM-V41 Morel Tempo 6 RE 10S4
VW Passat B5 3B byZATOX
AFN+, 141 KM 330 Nm,-30, Royal Green Mica, CA
Alpine CDA 117ri u-Dimension RM-V41 Morel Tempo 6 RE 10S4
chyba da rade, ale nie chciałem, a teraz to te czerwone akcenty tak jakoś mi nie do końca leżą
Nie wiem czy nie lepiej bylo uderzyc ze srebrnym pasem pod kolor dekorow. Tak tez jest ciekawie bo pasuje pod kolor szelek Juniora Co do galeczki to sie ogarnie cos ladnego
Moja szara gadzina :D
viewtopic.php?f=88&t=358463 - SPRZEDANY :(
Nowy nabytek A6 C5 2.7 Bi_TURBO :)
viewtopic.php?f=91&t=557480
viewtopic.php?f=88&t=358463 - SPRZEDANY :(
Nowy nabytek A6 C5 2.7 Bi_TURBO :)
viewtopic.php?f=91&t=557480
o tym również myślę ale kolor jeszcze inny, czas pokaże, na razie zostaje tak jak jestAeternus pisze: czy nie lepiej bylo uderzyc ze srebrnym pasem pod kolor dekorow
jest tylko problem bo te 5biegowe z wstecznym R w miejscu 6 mi się mało podobają, jak bedzie kasa to pomyślimy i się odezwę bo wiem że masz dojściaAeternus pisze:Co do galeczki to sie ogarnie cos ladnego
Tak obecnie wygląda auto, z zimowymi bucikami:
Dziś miałem kiepski dzień i trochę mi się nudziło, wtedy mam zawsze dziwne pomysły, a oto ich efekt:
Dziś miałem kiepski dzień i trochę mi się nudziło, wtedy mam zawsze dziwne pomysły, a oto ich efekt:
a woskowanie auta na zimę jak Ci poszlo
naklejki troche wiocha
naklejki troche wiocha
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2891389#2891389/]Moja petarda![/url]
Super autko i bardzo fajnie na zimowym komplecie wyglada. )) Od razu sie w oczy rzuca. Pozdrawiam i zycze miliona kilometow )
Vendi
viewtopic.php?p=1850104#1850104" onclick="window.open(this.href);return false;
Paszczur
http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=92017" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?p=1850104#1850104" onclick="window.open(this.href);return false;
Paszczur
http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=92017" onclick="window.open(this.href);return false;
Bardzo przyjemny passacior, póki nie wpadłem do Ciebie to byłem zdania, że do kombiaka nie pasują BBS'y, ale teraz moje zdanie się na ten temat zmieniło.
Pomysł z kierownicą i gałką bardzo trafny, na allegro jest fajna kierownica z pikowanej skóry (150zł) i gałka z pikowanej skóry (50zł), myślę, że fajnie by się wpasowały do całości.
Muszę coś pokombinować ze swoimi kołpakami, bo mam takie patelnie a'la Pheaton ORI w srebnym kolorze i myślę nad kolorem żeby się wyróżnić.
Pozdrawiam.
p.s. swój temat w końcu zaktualizowałem o zdjęcia i szczegóły więc zapraszam do siebie, bo kiedyś pisałeś, że zdjęć nie ma.
Pomysł z kierownicą i gałką bardzo trafny, na allegro jest fajna kierownica z pikowanej skóry (150zł) i gałka z pikowanej skóry (50zł), myślę, że fajnie by się wpasowały do całości.
Muszę coś pokombinować ze swoimi kołpakami, bo mam takie patelnie a'la Pheaton ORI w srebnym kolorze i myślę nad kolorem żeby się wyróżnić.
Pozdrawiam.
p.s. swój temat w końcu zaktualizowałem o zdjęcia i szczegóły więc zapraszam do siebie, bo kiedyś pisałeś, że zdjęć nie ma.