jakie radio do 600 zl
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
jakie radio do 600 zl
witam tak jak w temacie jaki model radia alpiny na mp3 polecicie do 600 zl ewentulanie moze cos lepszego ktos zna w tej cenie ?
Ostatnio zmieniony śr lip 05, 2006 00:29 przez zlowik, łącznie zmieniany 1 raz.
hmmm a clariony o ktrych tez bylo wsumie widzialem. Ostatecznie nie musi byc mp3 samo cd by styknelo, to jakie byscie kupili do 600 ? czytajac jak narazie forum to na dzien dzisiejszy jestem gotow kupic pionera deh4800mp jesli za ta cene moge cos lepszego zdobyc to piszcie o wyglad mi nie chodzi chcem zeby jakosc byla w miare jak najwyzsza
no jak napisalem wyzej przedewszytkim jakosc bo cchem miec w miare przyzwoite naglosnienie a nie ladne na dzien dzisiejszy chcem kupic http://allegro.pl/item111706471_clarion ... r_vat.html co o tym myslisz? myslicie?
Ja z niesmialoscia przekonuje sie do kenwooda. Wiem, ze firma robi mikrofale i lodowki...
Ale kdc w4034 to ladnie grajace radio za niecale 400pln... i w tej cenie chyba nic madrzejszego nie ma wg mnie... A design clariona mnie ostatnio zalamuje
A co do Nakamichi- czlowiek, ktory ma sklep z radiami strasznie mi odradzal ze wzgledu na awaryjnosc i problemy z serwisem, mnie zrazil ale nie wiem czy to nie fake
Ale kdc w4034 to ladnie grajace radio za niecale 400pln... i w tej cenie chyba nic madrzejszego nie ma wg mnie... A design clariona mnie ostatnio zalamuje
A co do Nakamichi- czlowiek, ktory ma sklep z radiami strasznie mi odradzal ze wzgledu na awaryjnosc i problemy z serwisem, mnie zrazil ale nie wiem czy to nie fake
- GRZANA
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
a mial nakamichi w tym sklepie? Jak nie mial to wcale mu sie nie dziwie bo jak moze sprzedac cos czego nie ma ?? Jakby byly takie kiszkowate to nie bylyby takie drogie.... Czytalem gdzies ze najnowsza hi-endowa linia kenwooda bije na glowe hi-end od alpiny.... moze te z dolnej polki tez poprawili?
pzdr
pzdr
[b][url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?p=2116873#2116873]MÓJ MKII ABF[/url] 149,0KM@6234,0rpm 183,6Nm@4411,0rpm :) - nowe foty, nowe mody str.23
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]
SPRZEDAM SKRZYNIE CDA OD ABFa - 667069878[/b]