Krzyżówki drogowe
Moderator: Tomek
- Grzechu_1990
- Użytkownik
- Kontakt:
Krzyżówki drogowe
jhosef, bardzo chętnie oddam zagadkę bo nie wiem skąd brać takie obrazki
Było: Opel Astra II 1.6 16V 101KM X16XEL, Skoda Octavia I 1.9TDI 110KM ASV.
Jest: Opel Rekord z 1982r 2.3D 65KM i 2.0N/S (90/100KM) z 1980r Passat B5FL 1.8T 150KM AWT.
Jest: Opel Rekord z 1982r 2.3D 65KM i 2.0N/S (90/100KM) z 1980r Passat B5FL 1.8T 150KM AWT.
- Bula88
- Forum Master
- Kontakt:
Krzyżówki drogowe
Czerwone auto ma włączone lewy kierunkowskaz, tak samo jak zielone auto. W rzeczywistości auto czerwone jedzie prosto z włączonym kierunkiem lewym a zielone skręca w lewo. Oboje są na drodze z pierszenstwem. Kto ma wine w razie wypadku?
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Krzyżówki drogowe
Maszynista widzę twardy. Tory skręcają, on wali prostoBula88 pisze:UNREAD_POSTprzez Bula88 » 27 stycznia 2012, o 15:56
Obrazek
Krzyżówki drogowe
jhosef, nie kręcimy dymu, niedopatrzenie kolegi po prostu, wiadomo o co chodzi...
[...]Mam dwie kreski, - no to masz słaby zasięg
Krzyżówki drogowe
Bula88,
Jeśli pojazd satanistów 666 jedzie na sygnale to ma pierwszeństwo nawet przed tramwajem, następny pojedzie tramwaj ponieważ ma on pierwszeństwo, ostatni pojazd zielony skręcający w lewo z drogi podporządkowanej.
C B A (o ile pojazd C jedzie z sygnałem świetlnym i dźwiękowym)
Jeśli pojazd satanistów 666 jedzie na sygnale to ma pierwszeństwo nawet przed tramwajem, następny pojedzie tramwaj ponieważ ma on pierwszeństwo, ostatni pojazd zielony skręcający w lewo z drogi podporządkowanej.
C B A (o ile pojazd C jedzie z sygnałem świetlnym i dźwiękowym)
- doggie
- V.I.P.
- Auto: Cupra Formentor DSG DQ381
- Silnik: TSI
Krzyżówki drogowe
JacekB, dlaczego twierdzisz że w tym przypadku tramwaj ma pierwszeństwo przed żółtym A?
wg mnie kolejność jest taka: B C A, nie widzę aby 999 był w tym momencie uprzywilejowany
wg mnie kolejność jest taka: B C A, nie widzę aby 999 był w tym momencie uprzywilejowany
Krzyżówki drogowe
Kolejność to B C A
Tramwaj leci na drodze z pierwszeństwem więc jedzie 1
999 nie jest w tym momencie uprzywilejowany (brak sygnału świetlnego i dźwiękowego)
samochód osobowy A jedzie ostatni (zasad że przy skręcie w lewo należy przepuścić pojazd nadjeżdżający z naprzeciwka)
Tramwaj leci na drodze z pierwszeństwem więc jedzie 1
999 nie jest w tym momencie uprzywilejowany (brak sygnału świetlnego i dźwiękowego)
samochód osobowy A jedzie ostatni (zasad że przy skręcie w lewo należy przepuścić pojazd nadjeżdżający z naprzeciwka)
Krzyżówki drogowe
doggie, napisałem O ILE pojazd uprzywilejowany jedzie z sygnałem dźwiękowym/świetlnym. Z tego rysunku ciężko wywnioskować czy autorowi chodziło o to, że jest tam pojazd uprzywilejowany na sygnale (bo po to chyba kogut i 999) czy o uprzywilejowany bez sygnałów (możliwy do zastąpienia każdym innym).