Panowie problem mianowicie taki.
Golf Mk II 1,6+LPG
Chciałem odpalić bezpośrednio na gazie po 3 próbach bez efektu przełączyłem na benzynę za 2 razem odpalił. Pochodził na benzynie 2 minuty przełączyłem na gaz zadusił się ale to pewnie przyczyna tego że za krótko był na benzynie. Po ponownej probie odpalenia nic nie sie nie dzieje. Nie kręci rozrusznikiem a prąd dostaje na bendixie prad jest kontrolki swieca przy przekreceniu stacyjki radio chodzi swiatła chodzą.Zawór z gazu wydaję dzwięk "cyk" także gaz puszcza. Pytanie czy to może być rozpusznik czy może problem z kostka stacyjki...?
Proszę o pomoc.
Odpalanie rozrusznik...?
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
- piotrek gti_abf
- Ma gadane
Odpalanie rozrusznik...?
Jak dla mnie to rozrusznik- włącznik elektromagnetyczny lub szczotki się zawiesiły (opukaj go delikatnie młotkiem, jak to szczotki to po tej terapii powinien się odezwać )
-
- Nowicjusz
- ciachotdi
- diesel m@ster
- Auto: Seat mii
Odpalanie rozrusznik...?
odgrzewam
problem rozrusznik zakreci pół obrotu i jest takie krrrrrrrrrrr
jeszcze raz włącze zapłon próbuję zapalić załapie trochę i znowu krrrrrrrrrrrr
itak w kółko co to może być panowie
pali tylko w ten sposob jak stoi na mrozie
problem rozrusznik zakreci pół obrotu i jest takie krrrrrrrrrrr
jeszcze raz włącze zapłon próbuję zapalić załapie trochę i znowu krrrrrrrrrrrr
itak w kółko co to może być panowie
pali tylko w ten sposob jak stoi na mrozie
Odpalanie rozrusznik...?
po tym krrrrrr to trochę słabo ale prawdopodobnie masz 2 rzeczy albo włącznik elektromagnetyczny albo bendix ale to krrrr to raczej włącznik elektromagnetyczny
Masz ochotę zajrzyj i zostaw coś po sobie :)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=459809" onclick="window.open(this.href);return false;
kupie wzmocnienia zderzaków przód + tyl pod szeroki zdeś tylko ori wchodzi w grę
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=87&t=459809" onclick="window.open(this.href);return false;
kupie wzmocnienia zderzaków przód + tyl pod szeroki zdeś tylko ori wchodzi w grę